15-20 év körüliek ti mit kértek Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Az baj ha én semmit se kértem?
Félek hogyha vissza megyek suliba, nem tudok mit mondani amikor rákérdeznek. Anyagilag nem tehetjük most meg hogy ajándékot vásároljunk egymásnak, és a velem egykorúak tudom hogy ezt lenézik.
2020. nov. 15. 11:28
1/9 anonim válasza:
Egészséget, egészséget, egészséget minden szerettünknek.
2/9 anonim válasza:
Ha rékerdeznek mondd azt, hogy pénzt kaptál, amiből majd veszel magadnak valamit.
4/9 anonim válasza:
Könyvet és édességet.
De szerintem a legfontosabb a szeretet, a meghittség és az ünnepi hangulat.
5/9 anonim válasza:
Kérni nem kértem semmit, apum viszont előre szólt, hogy tőle karórát kapok. Max a kutyámnak fogok játékokat kérni.
6/9 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit sem lenézendő dolog ez, a karácsony lényege nem az ajándék. Ha kérdezik, mondd el bátran és légy büszke arra, ha sikerült szeretetben és békességben együtt tölteni a családdal az ünnepet.
7/9 anonim válasza:
Oltást bmeg, hogy végre vége legyen már ennek az egész cirkusznak.
Ne szégyelld, hogy nem tehetitek meg. Aki emiatt lenéz, vagy kigúnyol azt az anyja, apja elfelejtette rendesen felnevelni, és egy elkényeztetett kis .... lett belőle.
Inkább dicséretes, hogy te ezt megérted, és elfogadod.
8/9 anonim válasza:
Egy karton Prilukit és egy üveg házi páleszt.
9/9 anonim válasza:
Valami hasznosat, de ha egy üveg piát kapok az sem baj. Nagyon sok féle alkoholt szeretek, szóval könnyű választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!