Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Honnan szerezhetnék karácsonyr...

Honnan szerezhetnék karácsonyra kiscicát a húgomnak?

Figyelt kérdés
Budapesti vagyok, és karácsonyra egy kismacskát ajándékoznék a húgomnak. Honnan tudok beszerezni?

2020. nov. 13. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Macska mentő egyesületek a neten.
2020. nov. 13. 14:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Linkelnél egyet?
2020. nov. 13. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Úristen, ezt a hibát én is elkövettem (apróhirdetésben találtam), a macska már 17 éves, eközben a megajándékozott élete hatszor megfordult és mindig a macskához kellett alkalmazkodnia, vagy amikor egyetemre ment, akkor ráhagyta a családjára, ráadásul az állat teljesen antiszoc, ezt nem lehetett látni előre. Plusz brutális pénzekbe került, mert pár hónaposan megevett valamit, akkor meg kellett műteni, nehogy a gazdája szembesüljön a halállal, aztán ivartalanítás, aztán mindent szétkarmolt, ahogy meg öregszik, mindent összepisál, egy csomó bútor van már a számláján.

Nekem egy életre szóló lecke volt, hogy ne ajándékozzak állatot. [link]

2020. nov. 13. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy pár hónapig, évig a húgod örülni fog neki, de ha elkerül otthonról, valóban a családra marad, ahogy fentebb írták. Pár ismerősömnél összeszaggatta a körmeivel a bútorhuzatot, függönyöket. Ez természetes reflex náluk, mert ezzel "köszörülik" a körmeiket. Ezt láthatod olyan cicán, aki kint van tartva az udvaron és karmolja a fák törzseit.

Nem ajánlom. Inkább egy logikai játékot, akár többet.

2020. nov. 13. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves a húgod? Ha ő nem foglalkozna vele van aki gondját viseli? Nem egy tárgy, amit ha megunnak kirakjuk (persze sokan így vannak..)

Szeretné a kisállatot, vagy a te ötleted, hogy azt kapjon ajándékba?

Menhelyen rengeteg cica van sajnos, egész picik is. Budapesten főleg.

Nekem 3 cicám van. A legidősebb 17 éves. Én a 8. születésnapomra kaptam, de már ovis korom óta kb. könyörögtem érte, a szüleim nem akarták, nagyon nem, mindig mondták, hogy macska nem jön a házhoz. Aztán egyszer csak megtörtek és bevállalták. Életem legszebb ajándéka.

Vannak költségei bizony.

Nekem szobacicáim vannak, sose mennek ki, de évente oltva vannak, félévente féreghajtás. Ivartalanítás!

Ezenkívül voltak egyéb orvosi kiadások is, elkerülhetetlen. Ahogyan az ember is meg tud betegedni, úgy egy állat is.

Minőségi(bb) tápot kell neki adni, a whiskas és társai nem megfelelő.

Benti tartás esetén macskaalom.

2020. nov. 13. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
95%
Örök szabály, hogy élő állatot nem ajándékozunk!
2020. nov. 14. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Megfogadom a tanácsotokat és kitalálok valami mást!
2020. nov. 14. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!