Hol szerezhetem be?
Gyerek vagyok 11 éves és a karácsonyi ajándék lista már meg van a fejemben csak azt nem tudom hogy hol szerezhetembe?
Anyukám van TODAY parfümöt szeretnék ajándékozni csak nem tudom hol vegyem meg TESCOBA nincs... és rendelni pedig nem tudom hogy hogyan kell azt kifizetni.. Szóval segítsetek
És még valami és hogy mit vegyek apukámnak? Villanyszerelő apukám
Miért lenne drága a katalógusból rendelni? :) AVON-os parfümöt máshol nem tudsz beszerezni. Csak ott forgalmazzák.
Csak a katalógusból, AVON tanácsadó nőn keresztül, vagy AVON szaküzletben, ha van a városodban. Illetve internetről is lehet, az AVON oldalról..Na..Onnan viszont drága, mert még a szállítás is rájön..
Aranyos vagy, hogy így készülsz!!!!
Apukádnak mi a hobbija?
esetleg még teszveszen megnézheted,néha olcsóbban is hozzájuthatsz (persze nem használthoz).:)
apukádnak esetleg könyv,vagy mi a hobbija? pecás cucc? focis ereklye?
Merre laksz? Jársz már egedül vásárolni?
Mi lenne,ha nem Today parfümöt vennél, hanem más milyet. A DM-ben akciósak most a parfümök, szinte mindegyki fél áron van. A parfüm vásárláshoz megkérhetnéd apukádat, hogy segítsen, az apukád ajándékában meg kérhetnéd anyukád segítségét. Anyukád csak jobban tudja, hogy mit szeretne apukád.
Legalábbis én biztos így csinálnám. Sok sikert! Majd azért jelentkezz, hogy, hogy sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!