2/16 anonim válasza:
Azt, hogy 2020-tól egyetlen élő fenyőt se áldozzanak fel ennek a baromságnak. Gyűlölöm a karácsonyt.
3/16 anonim válasza:
Amit nem lehet pénzért megvenni, és egy jó ideig még nem fogja megadni senki. :)
4/16 anonim válasza:
Azt, hogy végre tényleg nyugodt körülmények között ülhessen össze az egész család. De ez esélytelen, mert mindenkinek baja van mindenkivel:(
5/16 anonim válasza:
Egy új és erősebb idegrendszert.
6/16 anonim válasza:
Én azt kértem, hogy a 2. válaszoló ne legyen ilyen savanyú.
7/16 anonim válasza:
Azért félig-meddig van igazság abban, amit a 2-es mond. Az, hogy utálja a karácsonyt, az ő egyéni baja, sajnálatos, de az élő fák kivágását teljesen megértem, miért ellenzi. Pedig nagyon szeretem a karácsonyt, fánk is volt mindig (már jó pár éve mű, a többit pedig a kertbe ültettük, csak sajnos megteltünk:D). De mégis elkeserítő látni azt a sok gyönyörű fenyőt kihajítva az utcára, mert kivágták őket egy hét móka kedvéért, pedig évtizedekig tehették volna jobbá a Földet.
8/16 anonim válasza:
7, a kivágott fa helyére ülhetnek újat.
9/16 anonim válasza:
Ezzel én is tisztában vagyok. Csakhogy az a fa nem 2 nap alatt nő meg olyan méretűre, hogy kivághassák. Az erdőgazdálkodás része a fakivágás természetesen, fontos is, de akkor is azon az állásponton vagyok, hogy nagyon nagy luxus ilyen mennyiségben irtani őket kvázi, mert 90% a kukában végzi az ünnepek után. A többség nem fogja elvinni pl újrahasznosító helyre a kidobott fáját.
10/16 anonim válasza:
Azokat a fákat direkt azért ültetik és gondozzák a faiskolákban (magánterületen), hogy karácsonyra szépek legyenek. Addig is, míg ki nem vágják őket, tisztítják a levegőt, oxigént állítanak elő. Ha nem ültetné senki őket, akkor nem is lennének azok a fák.
Amúgy nem kérek semmit karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!