Milyen halászlét főznek az emberek karacsonykor?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, én nem is tudtam hogy az ország más részein is főznek halat karácsonykor. Bajai vagyok, igy egyertelmű hogy ünnepekkor gyakran van halaszlé, nem csak karácsonykor, azt gontoltam ez ilyen helyi szokás lehet.
Milyen halászlét készitenek az ország többi részében?
Légyszi irjátok meg a választokban hogy melyik városban éltek.
2022. nov. 7. 00:20
31/32 anonim válasza:
OK, hogy jó ízü, nem is mondtam, hogy nem, csak azt, hogy a bajai halászlénél nincs alapléfözés, nincs paszírozás, azaz amit csinálsz, az halászlé, de nem bajai.
32/32 anonim válasza:
31, ez nem alaplé, inkább csak amiatt alakult így a mi családunknál, mert sok a kisgyerek akiknek fontos, hogy oda lehessen adni egy tál levest, amit 100% fulladás mentesen ehet, esetleg egy kis tejjel vagy ikrával.
Ízre sokat nem oszt, nem szoroz, az a belerakott halaktól meg a paprika minőségétől az ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!