Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek jogosan vagyok...

Szerintetek jogosan vagyok szomorú, mert nem kaptam ajándékot a páromtól?

Figyelt kérdés
Ez az első karácsonyunk párként, már együtt is élünk. Megbeszéltük, hogy nem lesz nagy pénzszórás és ajándékozás, mert ez az ünnep nem erről szól, de tudta, hogy tőlem kapni fog pár apróságot. Szenteste, mikor együtt volt a család, kijelentette, hogy ő nem vett ám nekem semmit. Először nem is ütött annyira szíven, elterelődött a figyelmem, arra koncentráltam, hogy az én ajándékaim tetsszenek neki. Aztán tegnap már egyre jobban bántani kezdett a dolog, főleg úgy, hogy húgának, anyukájának, de még a nevelő apjának is együtt vettük meg az ajándékot. Tehát igazából csak engem hagyott ki. És egyáltalán nem maga az ajándék, az érték hiányzik, hanem maga a gesztus, a szándék részéről, és a tudat, hogy rám is gondolt, nekem is örömet akart szerezni. Én a kedvenc rágómnak is szívből örültem volna, mert akkor érzem, hogy fontos vagyok neki, odafigyel rám. De így most nagyon rossz érzéseim vannak, és magát a kapcsolatunkat látom kisiklani hosszú távon, ha ilyen apró dolgok sem működnek köztünk az első évben sem...

2021. dec. 26. 05:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
43%
Rendben, az összes ilyen választ jelentem a szerinted 1-es szintemmel.
2021. dec. 27. 09:31
 22/30 anonim ***** válasza:
Még várok egy kicsit azért, mert szemétnek érezném magam. Nem is biztos, hogy történne valami. Azért vissza kéne venned egy kicsit.
2021. dec. 27. 09:33
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Ne égesd már magad haver, pláne ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, ezt a lúzer hiszti nem menő :)

Persze, várj egy kicsit, úgy pár hónapot, mivel nem tudsz te senkot jelenteni a frissen regisztralt popóddal

2021. dec. 27. 09:34
 24/30 anonim ***** válasza:
81%
Te akartad.
2021. dec. 27. 10:15
 25/30 anonim ***** válasza:
Ha jogosan vagy szomorú az miben változtat a dolgokon, mintha jogtalanul lennél az?
2021. dec. 27. 10:17
 26/30 anonim ***** válasza:
Na majd mosd jól megmutatod. Ja nem
2021. dec. 27. 10:17
 27/30 anonim ***** válasza:

Megis honnan tudod, egy anonim oldalon, hogy válaszoltam e vagy sem?

Csak neked megsúgom: Régen válaszoltam a kérdésre.

Nem en szabom meg. Ha így lenne , nem lenne ennyire alacsony szintű a kommunikáció.

Tudom hogy sok itt a hú, de jól megmondtam neki hülye kölyök, vagy a szintjén kommunikáló felnőtt ket dinnyevel a hóna alatt. Aki imádja sértegetni az embereket, itt.

En is csak a véleményem irtam le. Ne te szabd mar meg hogy miről irhatok egy fórumon.

"Békés" "Boldog " karácsonyt mindenkinek!

🥴

2021. dec. 27. 11:16
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd már abba a hisztit, erre senki sem kívancsi, óvodás hisztis kismajom vagy
2021. dec. 27. 11:19
 29/30 anonim ***** válasza:
Ez kinek szólt?
2021. dec. 27. 17:31
 30/30 anonim ***** válasza:
91%
Nem kellett volna azt mondani, hogy nem lesz ajándékozás. Legfeljebb azt, hogy szerényebb ajándékok lesznek. Lehet, neki esett ez rosszul, azért nem vett semmit.
2021. dec. 27. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!