Elmúlt a karácsony. Szomorúak vagytok emiatt?
Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 10:51
1/12 anonim válasza:
Nem. Már alig várom, hogy menjek dolgozni.
2/12 anonim válasza:
Nem vagyok szomorúbb, mint elötte voltam.
3/12 anonim válasza:
Egy kicsit,de az új év jobban kicsinál.Utálom a r_hadék új évet hogy r_hadjon meg.
4/12 anonim válasza:
Semmikép . Október elején már furcsáltam hogy írták mennyire várják , az messzinek tűnt . De hál ég elmúlt . De mire befejezem ezt a sort kitavaszodik .
5/12 anonim válasza:
Igen, őrjöngök, tépem a hajamat, ma reggel a pszichiátrián kötöttem ki, mert pánikrohamom lett :( Azért van ez az egész, mert vége a karácsonynak...
6/12 anonim válasza:
Igen az vagyok.
Ujevkor megrosszabbul leszek. (nem vicc)
7/12 anonim válasza:
Igen. Karácsony után mindíg kicsit szomorú vagyok. Valami elmúlt, amit minden évben nagyon várok.
8/12 anonim válasza:
igen, megint egy egész év, mire újból eljön
9/12 cameronmonaghanbabee válasza:
Aha :(
ez a kedvenc ünnepem, mindig ezt várom.
10/12 anonim válasza:
Dehogy vagyok! Még tart nálunk az ünnepi kavalkád, ajándék élvezés, egymás szeretése és pihenés. És utána meg lehet készülni a következő ünnepekre, szülinapok, húsvét, jön a nyár, utána ősz megint szülinapok és onnantól kezdve megint itt a karácsony. Nincs min bánkódni, mert az élet tele van jó eseményekkel, ünnepekkel, utazásokkal, nyilván ami jön elmúlik is, de ezt már 5 éves koromra megszoktam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!