Mennyire durva szendvicset enni szentestén és karácsony első napján?
Sokaknak szendvics sem jut!
Amúgy nincs a közelben étterem vagy kaja rendelős cég?
Azt eszel, amit akarsz. Én rántottát fogok enni, többek között (van maradék, amúgy csak tojást ennék szerintem, meg zsíros nemkenyeret :D), sokkal jobban fog esni, mint a szokásos karácsonyi vacsora nem itthon. Pedig a rokon jól főz, de a karácsonyi menü pont nem jön be.
Nekem fura, hogy egyeseknél nincs semmi, még ha nem is elvárható, hogy mindenkinek több hónapnyi tartós élelme legyen, mint nekem :) Azért ez-az szokott akadni otthon, abból pedig már lehet kreálni valamit. Éhesen különösen kreatív vagyok, de aki nem, annak is segítenek mások, ha kéri.
Semennyire sem durva. Azt eszel amit akarsz.
Én tegnap este halászlét ettem, ma reggel szendvicset, az estebéd krumplisaláta lesz rántott hallal.
Töltött káposzta nincs is, pedig imádom, és évente többször csinálunk.
Bejgli sincs itthon egy deka sem. (Ami azt illeti, más sütemény sem és szaloncukor sincs egy darab sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!