Ki mit kapott karácsonyra? ^^
Csak kíváncsiságból kérdezem, érdekel hogy ki mit kapott.^^
És boldog karácsonyt mindenkinek!😁💖💚🌲
Egy karkötőt a nevem kezdőbetűjével, egy karácsonyi ledes világító díszt, egy ágylepedőt, egy Cluse karórát, egy charmot a Pandora karkötőmre, thermo zoknikat, bőr övet, egy kuci pihepuha takarót, egy tálaló tálcát, egy 5 ezrest és ennyi.
Te miket kaptál kérdező? :)
Kellemes ünnepeket :)
Látom te is nagyon szuper dolgokat kaptál!^^
Nos én kaptam Just Dance 2019-et, X boxot, és még egy családi kalandjátékot hozzá.😍😍 Társasjátékokat, füllhallgatót, és egy nagyon szép hógömböt plusz pénzt.
Sok ruhát, egy apró mézeskalács karácsonyfát és egy sört, amit nem lehet boltban kapni :)
S nem a fa alatt volt, de kaptam bejglit és töltött káposztát is elvitelre, nekem az is odatartozik :)
Örök klasszikus a tisztasági csomag :D kaptam jó sokat. Magamtól kaptam új kicsi oldaltáskát, parfümöt, ruhát (mert csak egy kamionra elegendő van), cipőt és asszem ennyi. Tudja a család, hogy nem szeretem az ajándékokat, persze a tisztasági csomag mindig jól jön. Meg úgy cakkumpakk a család összedobott egy 150 cm-es plazma tévére. Este már azon néztük Kevinéket :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!