Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek jogosan vagyok...

Szerintetek jogosan vagyok szomorú, mert nem kaptam ajándékot a páromtól?

Figyelt kérdés
Ez az első karácsonyunk párként, már együtt is élünk. Megbeszéltük, hogy nem lesz nagy pénzszórás és ajándékozás, mert ez az ünnep nem erről szól, de tudta, hogy tőlem kapni fog pár apróságot. Szenteste, mikor együtt volt a család, kijelentette, hogy ő nem vett ám nekem semmit. Először nem is ütött annyira szíven, elterelődött a figyelmem, arra koncentráltam, hogy az én ajándékaim tetsszenek neki. Aztán tegnap már egyre jobban bántani kezdett a dolog, főleg úgy, hogy húgának, anyukájának, de még a nevelő apjának is együtt vettük meg az ajándékot. Tehát igazából csak engem hagyott ki. És egyáltalán nem maga az ajándék, az érték hiányzik, hanem maga a gesztus, a szándék részéről, és a tudat, hogy rám is gondolt, nekem is örömet akart szerezni. Én a kedvenc rágómnak is szívből örültem volna, mert akkor érzem, hogy fontos vagyok neki, odafigyel rám. De így most nagyon rossz érzéseim vannak, és magát a kapcsolatunkat látom kisiklani hosszú távon, ha ilyen apró dolgok sem működnek köztünk az első évben sem...

2021. dec. 26. 05:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
21%

Várj, kimásolom neked újra, talán harmadszorra sikerül elolvasnod fogyika:

"Megbeszéltük, hogy nem lesz nagy pénzszórás és ajándékozás"

Tessék, értelmezd, mielőtt megint leégeted itt magad :)

2021. dec. 26. 12:56
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

Akik kimásolom úgy, hogy a zavaró részeket kiveszem, mert a debil agyaddal nem tudsz értelmezni egy összetett mondatot:

"Megbeszéltük, hogy nem lesz ajándékozás, mert ez az ünnep nem erről szól"

Persze a kérdező most próbálja utólag megmásítani a mondottakat, csak hogy a saját igazát igazolja, attól viszont még nem a pasi lesz a hibás, aki telnesen feketén-fehéren követette azt, amit megbeszéltek.

2021. dec. 26. 13:04
 13/30 anonim ***** válasza:
28%

14, miért másítod meg a mondatot? Nem vagy túl értelmes.

Most kiveszem a zavaró szót belőle: Nem vagy értelmes 😄😆😄😆😄😆

2021. dec. 26. 13:07
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
:) látom egy önálló gondolatod sincs :) másold csak a felnőtteket
2021. dec. 26. 13:14
 15/30 anonim ***** válasza:
56%

Kerdezo, szerintem ez nagyon nem oke. Megbeszeltetek hogy nem lesz penzszoras, tudjuk hogy a karacsony nem a penzszorasrol szol, hanem az egyutt toltott idorol egy egymas ODAFIGYELESEROL

basszus ez a pali tenypel ekkora bena hogy egyutt vesztek masnak ajandekot, de benne annyi sincs hogy a parjara, akivel tervez gondoljon?!

Nem az ajandek, a gesztus teljes hianya a nagyon nagy problema. Hogy tudja milyen egy unnep, es ennyi bőr van a kepen hogy masoknak vesz, de neked nem. Nem egy huszadrangu rokon vagy. Jobb lesz, ha atgondolod a kapcsolatod, mert ha a karacsonnyal ez van (0 erzelem es figyelem)

Mi lesz kesobb?

2021. dec. 26. 16:00
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

"Megbeszéltük, hogy nem lesz nagy pénzszórás(=felesleges szarokra úgy mint díszek, nyolcezredik bejgli,stb, de ami kell, megveszik, mivel csak nagy pénzszórás nem lesz) és ajándékozás (erre nem vonatkozott a 'nem lesz nagy ...' csak az, hogy 'nem lesz...ajándékozás', mert ez az ünnep nem erről szól"

Jövőre elpofázod konkrétan,hogy mit akarsz és nem kell hepciáskodni. A f.sz.om az ilyen nőkbe.

2021. dec. 26. 22:49
 17/30 anonim ***** válasza:
59%

Nem hinném, hogy ilyen stílussal túl sokat mártogatod..

Elképesztő milyen rosszindulatúak tudtok lenni egymással már mindenhol. Bármilyen kérdésen képesek vagytok osszeveszni, úgy beszélni egymással mint egy kapcaronggyal.

Tudom, sok a fiatal meg a kölyök. (Általában ők képesek "fa.omozni meg nőkkel bunkóskodni mert itt megteheti= senki nem vágja szájon. ) De a felnőttek se képesek már uralkodni magukon? Tiszta szégyen!

Nem értem miért nem dobálják ki ezeket. Semmi keresnivalójuk ilyen helyen. Majd... ha képes elsajátítani egy, legalább minimalis szinten udvarias, társalgási formát.

Nem az a gond ha valaki dühös..

2021. dec. 27. 06:37
 18/30 anonim ***** válasza:
69%
Te sem a kérdésre válaszoltál, hanem a véleményedet próbálod azokra tukmálni, akiket abszolút nem érdekel. Ne te szabd már meg, hogy ki mit irhat egy fórumon
2021. dec. 27. 09:07
 19/30 anonim ***** válasza:
90%
Engem is k-ra zavart ez a vita, majdnem jelentettem is.
2021. dec. 27. 09:16
 20/30 anonim ***** válasza:
55%
Aztán rájöttél, hogy az 1-es szinteddel nincs is ehhez jogosultságod, és ha akarnád se tudnád a válaszokat jelenteni mi?
2021. dec. 27. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!