Csajok, nők mit szólnátok ahhoz ha a párotok karácsonykor semmivel sem lepne meg? Totál szomorú vagyok.
Megbeszélés nélkül elvárni valamit nem vezet jóra mint azt te is látod. Legközelebb mondd el neki, ha vágysz valamire, ennyi a megoldás! :)
23N
"máskor is megveheti" NEM veheti meg máskor! Ez egy karácsonyi ünnepi ajándékozás, nem pedig egy laza hétvégi bevásárlás, mikor tényleg nem baj ha elfelejt majonézt venni.
Sztem nagyon gondolkodj el, mennyire vagy fontos a pasidnak, milyen most a kapcsolatotok. Ér-e annyit, hogy folytasd vele..
Ez alapvető értékrendbeli különbségre vall.
Ha egyébként jó a kapcsolat, akkor érdemes megbeszélni - ha nem, akkor jobb elengedni egymást.
Csatlakozom a ketteshez és a hármashoz:
Szerintem gond.
Saját példámat hoznám:
2004-ben ismerkedtem meg a volt férjemmel, 2015-ig voltunk együtt, ebből 7,5 év házasságban.
Ez első néhány évben még kaptam dolgokat, gondolt rám,fontos volt neki a megléptetés, az öröm okozása, az ajándékozás - pedig akkoriban végzett az egyetemen (2005)
Az utóbbi években (kb. a házasság, a kisgyerekesség évei) alatt meg semmit nem kaptam (csomagolt ajándékként, v. meglepetésként) Legfeljebb, ha én megláttam egy könyvet v. ékszert (kis ezüst v. bizsu), azzal a felkiáltással, h. 'Hú, ezt megkaphatnám szülinapomra?'. Ő semmit nem vett volna - sokszor ezt is én fizettem ki fizikailag (bár közös kasszán voltunk). Nagyon illúzióromboló, főleg annak a ténynek a tudatában, h. bármit, tényleg szinte bármit megkaphattam volna (ha részéről is ott lett volna a szándék). (Már évekkel ezelőtt is 800 000- 1000000 Ft nettóból éltünk, szóval lett volna miből (alkalmazotti munkabér, nem loptuk, nem csaltuk... mielőtt még rákezdenétek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!