Egyedül vagyok karácsonykor, mit tegyek, hogy ne legyen ennyire rossz?
Elhiszem ,hogy rossz egyedül tölteni a karácsonyt.
Nézzél jó filmeket. Gondolom vannak nagyszüleid látogasd meg őket.
Boldog karácsonyt kívánok neked !
Nagyon sajnálom az olyan embereket, akik egyedül töltik a karácsonyt.
Esetleg szomszédok? Párod sincs?
Menj fel egy pár chates oldalra, ott is sok magányos ember van.
Nincs otthon valami alkohol? Egy üveg bor mellett csak jobb lesz a hangulatod + egy jó film.
Kellemes ünnepeket!
Szia!
Sosem vagy egyedül még ha úgy is érzed magad, Isten mindig ott van neked, beszélgess vele, olvass Bibliát, és meglátod jobb lesz! Az ünnep nem a kajáról piáról filmekről szól, hanem Jézus születésének a napjáról, aki azért jött erre a világra, hogy megmentsen minket, ha ezt elhiszed és megéled sosem leszel egyedül!
Velem is beszélhetsz, ha nagyon rossz!
Kellemes ünnepeket!
Mi ketten vagyunk a házban, mégis egyedül vagyok. Ez a nap is olyan számomra mint a többi. Nem szomorkodom miatta.
Tegyél te is így!
Egyedül 'karácsonyozom' én is itthon.. Egész ünnepek alatt teljesen egyedül leszek..
Semmivel sem jobb/rosszabb ez a nap, mint a többi, amikor egyedül vagyok.
Nemsokára elmegyek futni a Margit szigetre, közben meg tanulok és dolgozom, csinálom a kitűzött teendőket a céljaimhoz.
Szerintem azért érezheted ennyie rosszul magad, mert ilyenkor az emberek látják, hogy mindenki más ilyenkor mennyire kapcsolódik" szeretteikhez.. Ha neked nincs kéznél ilyen ember, ne szomorkodj.. Majd lesz.. És akkor lesz igazán értékes számodra egy-egy karácsony..
"legyél valakivel, aki boldoggá tesz" - mantrázása helyett próbáld ki a
"legyél valaki, aki boldoggá tesz" hozzáállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!