Egyedül vagyok karácsonykor, mit tegyek, hogy ne legyen ennyire rossz?
Egy családot nem pótolhat, de javaslom, hogy játssz valami online játékot, ahol többen vannak. Pl. Forge of Empires. Jó csapat gyűlik össze, még most is csacsognak. Enyhít valamennyit a magányon.
Nagyon sajnálom, hogy egyedül vagy, de
1. bárhol jobb, mint egy olyan helyen, ahol utolják az embert,
2. a karácsony mostanában, ha a külsőségek nincsenek amúgy istenesen bojkottálva, rettenetes. Statisztikailag a családok zöme délelőtt 11-re annyira összeveszik, hogy beszélni sem akarnak egymással, mert akkora a stressz, hogy készen legyen a kaja, a fa, jönnek anyósék stb. Tekints rá elvárások nélkül.
3. Ha/amikor lesz gyereked, sose tedd ezt vele.
rúgj be rendesen, vagy foglald le magad :D
rendezgesd a szobádban a bútorokat, takarítsd ki a szekrényed mögött, vagy ha gépezni akarsz, szekrezz videót, pl zenéből, vagy videókból, vagy valami képszerkesztővel csinálj egy képet, vagy csinálj weboldalt.
Hidd el ez mind apróság, de lefoglal és nem jár annyit a b ajszásod az agyad :)
Szia.Én nem is ünneplem a karacsonyt.Nem tudom mi ez a nagy felhajtás egy kicseszett fenyő miatt.Krisztus sem ilyenkor született meg amúgy ag egész egy gonosz pogány ünnep.Alaposan utánanéztem a származásának és krisztisnak sincs sok köze ehez.(semmi)Amúgy azért rámondják,hogy a szeretet ünnepe és ilyen bunkó módon elutasítják az embereket😃.Akik egész évben bunkók ez a nap sem váltja meg őket.Ajándékot osztogatni meg akármikor lehet.
Ennyit a szent karácsony ünnepéről: [link]
A karacsony egy olcsó divat ünnep.Nem kell tulajdonítanod semmit ennek a béna ünnepnek.Véleményem szerint csak álszent agyhalottak ünneplik legtöbben ezt a pogány ünnepet.Am előzől voltam.
Üdv:Marci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!