Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van más is aki nehezen éli...

Van más is aki nehezen éli meg a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Mindig is úgy éreztem, a karácsony számomra csak egy nagyon nehezen elviselhető időszak... 19 éves vagyok most, sohase éreztem azt, hogy nálunk normális karácsony lenne. Nem az ajándékokról van szó; hanem a hangulatról. Soha sehova el nem megyünk, még karácsonyfánk sincsen. A rokonlátogatások után az otthoni kínos punnyadás, még arra se méltatják az ünnepet a családtagjaim, hogy normálisan felöltözve legyenek itthon. Egyetemre járok, de már körmeimet rágva várom a napot, hogy legyen vége ennek a karácsonynak is és mehessek vizsgázni. Tanulni se tudok nagyon, mert annyira nyomaszt az egész. Irigylem a csoporttársaimat, akiknél tényleg boldog a karácsony és ez az egész életükön, élethez való hozzáállásukon meglátszik. Nem igazán akartam ezt a kérdést kiírni, de már annyira nyomasztott, hogy kíváncsi vagyok mások véleményére is.

2016. dec. 23. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Pacsi, 2 éve én is ugyanígy látom a helyzetet!
2016. dec. 23. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Hát akkor tegyél ellene.

Süss egy finom sütit, főzz valami finomat, csinálj egy kis forraltbort.

Ha van pénzetek vegyél egy karácsonyfát, díszítsd fel, ha nincs szedj pár fenyőágat és azt díszítsd fel. Gyújts pár gyertyát.

2016. dec. 23. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Egyet értek. Ha a családot zavarja csináld meg a szobádban a karácsonyfát, gyertyát, lépj fel chatre vagy valami, ott mindig van ilyenkor egy rakás magányos ember, akik szívesen beszélgetnek, így nem csak egyedül nézed a fát, hanem tudsz közben beszélgetni másokkal, készíts be magadnak egy üveg bort és kész. A semminél jobb.
2016. dec. 23. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Ha nekem sikerult a vasarnapi ebed miatt ujra asztalhoz szoktatnom a csaladot, akkor neked is sikerulhet karacsonyi hagyomanyokat letrehoznod! Felnott, ertelmes ember vagy: kezdj hozza, es ne add fel, ha hulyen neznek rad!
2016. dec. 23. 14:17
 5/6 anonim válasza:
Mi meg rokonlátogatóba sem megyünk. Ráadásul anyám tönkretesz mindent az állandó hisztijével. Jobb lenne visszamenni a kollégiumba. Utálom a karácsonyt. 19/L
2016. dec. 24. 16:04
 6/6 anonim válasza:

Van.

Én is utálom a karácsonyt.

2016. dec. 25. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!