1/7 anonim válasza:
nem kell dolgozni mindenki itthon van ezert varjuk
2/7 anonim válasza:
Amiert varom: nem kell suliba rohadni,otthon meresztheted a segged es ehetsz
Amiert nem:hideg,reszt kell venni csaladi unnepsegeken,karacsonyi zenek,boldog karacsonyt stb. Szar.:d
3/7 anonim válasza:
2 okból várom
Az egyik, hogy akkor lenne 5 nap pihenőnapom, nem kéne dolgoznom
a másik ok, hogy utána 1 hónap és megyek nyaralni Dél- Afrikába..:)
4/7 anonim válasza:
Én várom, mert egyszerűen szeretem az ünnepet, időszakot. Az egyik ok, hogy ilyenkor mindig ki tudtam kicsit kapcsolni, másik, hogy ilyenkor család is lelassít, senki sem rohangászik, mint pók a falon. A sok finom ételről, fenyőfa kellemes illatáról nem is beszélve:)
6/7 anonim válasza:
Én. :)
Mert együtt lesz a család, minden díszes, ajándékok, nevetés, kedvenc ételeim, nincs munka, csak pokrócban olvasás másnap vagy harmadnap. Csupa csupa csupa jó dolog. Főleg ha a hó is esik e-mellé akkor tökéletes! :)
7/7 anonim válasza:
Én. Elmúlt a nyár, hamarosan kezdődik (folytatódik) az egyetem, a legközelebbi nagyobb szünet a vizsgaidőszak előtt a karácsony és az újév. Na meg a hangulat szerintem akkor hág a tetőfokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!