Más is szomorú ma?
Amióta Anya meghalt, már semmi sem olyan (Karácsonykor Apa kint a temetőben), állást baromi nehéz találni, normális párkapcsolatot és családot alapítani, még nehezebb.
Egy nagyobb fenyő gallyat vigyetek be, díszítsétek fel, csináljatok díszeket rá, gyufás skatulyát alufóliával becsomagolva. Gyújtsatok pár gyertyát, énekeljetek.
Ha van otthon -vagy esetleg a még nyitva lévő nagy boltban- táblás csoki, széttörve, papírszalvétába tekerve és alufóliacsíkba tekerve készíthettek klasszikus szaloncukrot (1 kg-ot ma estig meg lehet csinálni egyedül is).
Áldott, Békés Karácsonyt Kívánok!
# 3.: Így tettem. Annyiban kiegészíteném, amit írtál, hogy a Karácsony nem a "szeretet ünnepe", hanem JÉZUS KRISZTUS eljövetelének ünnepe, száz százalékban keresztény ünnep.
Nyilván nem egész nap szomorú az ember, szerintem normális, ha egy szülő elvesztése után 1-2 évvel (ha fiatal felnőtt is vagy), jönnek elő emlékek. Be kell vallani, már nem ugyanolyan az ünnep, mint azelőtt. Talán, ha lesz családom, egész más lesz megint.
Kedves Esztergomba Laknék nevű felhasználó!
Áldott Karácsonyt Neked!
De ezt Karácsonykor privátban miért írtad nekem?
"Még szerencse hogy nem akarok gyereket"
Igen az vagyok, mert nincs akit megdugjak az ünnepi pulykán kívül...
És 10 vas a tűzbe, mindegyik leráz.
Mindegyik leráz?
Nem Te vagy túlságosan rázós (eset)?
Csak kérdem...
Az ERŐ legyen Veled!
Mamám köldöksérves és nem hallgat ránk
Nagyon makacs
Tudjuk mik a tünetei de olyan makacs nagyon félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!