Van még valaki rajtam kívül, aki csak túl akarja élni a Karácsonyt?
Kérdező!
Nem gondolnám, hogy annyira magas lóról beszélnék, hidd el, az én anyósom se piskóta, de maradjunk annyiban, hogy a tiéd rosszabb.
Egyszerűen megmondod a kedves kis párodnak, hogy nem mész és kész. Mit tud csinálni? Elcipel erőszakkal? Nem hiszem. Hisztizik utána még kb 1 hétig? Ez már valószínűbb, már csak az a kérdés, hogy neked ér-e ez ennyit. Ha ér, akkor maradj otthon, ha meg nem, akkor viseld el mosolyogva az anyóst.
Még mindig nem tudom mit vársz a válaszadóktól, hiszen te is tudod hogy ezek a lehetőségeid vannak ha van egy kis eszed...
A válaszadóktól semmit nem vártam, főleg nem a probléma megoldását. Ezt a szerepet önként vállaltad magadra.
Én csak megkérdeztem, hogy más hogy érzi magát az ünnepekkel kapcsolatban.
32!
Rendben, akkor önsajnáltatás a célod, nincs ebben semmi szégyellni való, néha mindenkinek kijár.
Mármint ne értsd félre, csak kicsit furán jön ki, hogy kiírod hogy neked mennyire szörnyű a karácsony, és szeretnéd olvasgatni hogy másoknak pedig milyen szép? Vagy azt várod hogy másnak is rossz legyen, hogy örülhess? Illetve azért elég készségesen leírtad itt a sztorit, gondolom ha inkább mások karácsonya érdekelne akkor inkább te kérdezgetnél.
De persze biztosan én értettem félre a szituációt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!