Van még valaki rajtam kívül, aki csak túl akarja élni a Karácsonyt?
"Van még valaki rajtam kívül, aki csak túl akarja élni a Karácsonyt?"
Igen, alig várom az újabb választásokat...
Még jó, hogy jön a karácsony, legalább addig egy kicsit kevésbé tolják majd a képünkbe a politikát mindenfelől.
"A környezetem: utálatos, gonosz, miközben egész nap karácsonyi cukormázas filmeket bámul a tv-ben."
Próbáld bevonni őket valami közös programba akár otthon, akár máshol: mézeskalácssütés, társasozás, kirándulás, séta a városban forraltborozással egybekötve, stb.
Amíg gyerek és kamasz voltam, én is csak túléltem, nem valami jó családba születtem.
A férjemmel viszont úgy alakítjuk az ünnepeket, hogy szépek és hangulatosak, remélem a gyerekeim is így fogják megélni.
Köszönöm a további hozzászólásokat. Akinek jól telik a karácsony, annak örülök. :) Akinek különböző okok miatt nem, sajnálom, kitartás, nem vagytok egyedül!
20. Valójában még nem illeti meg az anyós titulus, de ha meg is fogja, nem fogom használni. Ez tipikusan az a szituáció, amikor valakit elrettenthet a másik féllel való egybekeléstől az illető szüleinek/családjának a viselkedése. A páromnál attólmég nem alacsony a léc, mert az anyja ilyen, sőt.. Nagyon ügyel rá, hogy nehogy az anyjával kelljen leélnie egy életet, tehát nekem kb mindent másképp kell csinálnom, mint neki. (Ami nem okoz gondot, de azért érdekes, hogy nincs rivalizálás főzésben, vasalásban, házimunkában... Dehát ha nincs miben versenyezni...)
Még mindig nem értem kedves kérdező, ne haragudj.
Tehát te vagy az akinek szörnyű és rettenetes lesz a karácsony, csak a túlélésre fogsz menni. Holott van egy majdnem anyósod, akinek szomorú az élete.
Rengeteg dolgot tudsz tenni, légyszíves ne álszenteskedj itt. Ha akarsz, akkor ünnepelj vele és nézzétek együtt a filmeket. Ha nem akarsz akkor ne menj hozzá. Ha meg segíteni akarsz neki kitörni a negativitásból, akkor szervezz neki programokat. De fogadd el azt is, ha ő ezeket nem akarja csinálni.
Szánalom ez a hiszti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!