Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van még valaki rajtam kívül,...

Van még valaki rajtam kívül, aki csak túl akarja élni a Karácsonyt?

Figyelt kérdés
A környezetem: utálatos, gonosz, miközben egész nap karácsonyi cukormázas filmeket bámul a tv-ben.
2021. dec. 17. 19:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
61%

Túlélés? :D

Oké, én megértem, hogy uncsi karácsonyi filmeket nézni, de azért ne túlozzunk

2021. dec. 17. 22:04
 12/33 anonim ***** válasza:
68%
Kevin
2021. dec. 17. 22:05
 13/33 A kérdező kommentje:
11. Nem a karácsonyi filmekkel van a probléma, kifejezetten szeretem őket. A probléma azzal van, ha valaki egész nap kővé dermedve bámulja őket a tv-ben és folyamatosan zabál, miközben a családja széthullik körülötte.
2021. dec. 17. 23:25
 14/33 anonim ***** válasza:
89%

Sajnálom a helyzetedet kérdező. Családtagról van szó, aki televízió- és evésfüggő?

Házastárs? Élettárs? Anya? Apa? Kisebb vagy nagyobb testvér, akiről szó lenne?

A televíziónézésen és a nassoláson kívül szokott valamit tanulni vagy dolgozni a hétköznapokban az illető?

2021. dec. 18. 06:32
 15/33 A kérdező kommentje:
14. A párom anyja. Nem öreg (59) és nem kifejezetten beteg, ami indokolná ezt a viselkedést. Engem nem így neveltek, nálunk nem volt folyamatos háttérzaj a tv, az asztalnál ettünk, evésidőben és nem egész nap folyamatosan. Az én nagymamám 88 évesen még dédunokákra vigyázott, amíg tudott és 93 évesen is mindennap sétált, napirendje volt. Szegény párom nagyon szégyelli magát miatta.
2021. dec. 18. 15:51
 16/33 anonim ***** válasza:
83%

Értem. Nincs a kedves "anyós" jelöltnek udvarlója? Nem randevúzik senkivel? Párod édesapjával mi a helyzet?

Valószínűleg bánatevés, pótcselekvés. A hétköznapokban nem dolgozik semmit? Esetleg le van százalékolva?

Biztosan nem egyszerű.

2021. dec. 18. 17:22
 17/33 A kérdező kommentje:
Férje meghalt 5 éve, de már az anyja temetésén azt mondta, hogy mostmár nincs senkije, pedig akkor még élt a házastársa és a fia még most is. Egyszerűen nem érdekli senki és semmi. Idén ,,vonult,, nyugdíjba, most van egy kis pár órás kisegítő munkája, de nem rendszeres. Udvarlója nincs, de amennyire nem érdekli senki önmagán kívül, és amennyire elhagyta magát, nem hinném, hogy bármilyen férfi is érdeklődne utána. Meg ugye ahhoz ki kellene mozdulni a házból...
2021. dec. 18. 17:31
 18/33 anonim ***** válasza:
57%
Mar alig varom, hogy jovore is Karacsony legyen! :)))
2021. dec. 18. 19:00
 19/33 anonim válasza:
72%

Én is túlélni szeretném csak.

Pont az a része hiányzik ami a meghittségről, családról szólna.

Ajándékozás, egy óra kényszerű eggyüttlet azt mindenki megy gépezni meg telefont bigyerészni.

2021. dec. 18. 21:22
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a kérdezőnél fog karácsonyozni az anyós, és ez zavarja őt?
2021. dec. 19. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!