Az anyosomeknak szinhazjegyet vettem karacsonyra. A parom szerint nem jo, mert olcso jegyet vettem (10 eFt a ketto jegy, valoban eleg hatra szol, de magunknak is vettem igy osszesen 20 ezret koltottem) Tenyleg ciki igy elvinni oket szinhazba?
Egyedul nem mennenek, mi visszuk el oket, mert apos nem szeret Pesten vezetni.
azert megyunk mi is, es igy az egesz egy szep budapesti kirandulas lesz szerintem
29-es.
A csokis példa jó is lenne. Nem a szinhazjeggyel van a gond és nem is az árával. Ellenben lehet nem örülnél őszintén annak a csokinak, ha amúgy szeretnéd, de ételallergia miatt nem ehetnéd.
Mi egyszer jártunk úgy, hogy a kisfiam cirkuszba szeretet volna menni. Gondoltuk szülinapjára kap cirkuszjegyeket. Egyik rokon felajánlotta, hogy majd ő megveszi és akkor azt ajándékoz a kisfiamnak. Meg is kapta szülinapjára. A lehető legolcsóbb jegy volt, borzasztó rossz helyen. A gyerek kb 15 perc után meg is unta, mert nem látott semmit. Hatalmas csalódás volt. Hazafelé persze végig tömtem a fejét, hogy hazudja majd az ajándékozónak hogy jó volt. Később persze kiderült és a rokonnak is kellemetlen volt, mert amellett hogy olcsón akarta megúszni, örömet akart szerezni.
Persze a kérdező esete más. Ha nem is élvezik az előadást az apósáék, nyilván lesz bennük annyi tapintat, hogy boldogságot színlelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!