Az anyosomeknak szinhazjegyet vettem karacsonyra. A parom szerint nem jo, mert olcso jegyet vettem (10 eFt a ketto jegy, valoban eleg hatra szol, de magunknak is vettem igy osszesen 20 ezret koltottem) Tenyleg ciki igy elvinni oket szinhazba?
Egyedul nem mennenek, mi visszuk el oket, mert apos nem szeret Pesten vezetni.
azert megyunk mi is, es igy az egesz egy szep budapesti kirandulas lesz szerintem
Nekem ciki lenne, de ezt tudják a családtagjaim, ezért nem is vesznek nekem színházjegyet, vagy ha vesznek, akkor oda, hogy lássak is. A 160 cm-es magasságommal teljesen felesleges elmennem úgy, hogy olyan helyre szól, ahonnan semmit nem látok, élvezhetetlen az előadás. Rengeteg ilyenben volt részem.
Én inkább többet fizetek, de élvezni tudjam az előadást, mert az ember tulajdonképpen ezért megy színházba.
Egy kasszán vagytok? Ha nem (nálunk is volt ilyen a családban, amikor anyukám párja egy időben -régebben- 8-10 ezer német márkát keresett egy hónapban (még akkoriban, amikor nemzeti valuták voltak forgalomban Nyugat-Európában is, nem volt még euró) , akkoriban nálunk anyu élettársa is kétmarokkal szórta a pénzt olyan dolgokra, amik az ő meg a saját lányainak kénye-kedvtelése volt.
Egy kasszán vagytok?
Ha nem, és úgy gondolja, hogy ők többet érdemelnek, akkor a párod vigye vissza a tiketteket, és - az összegre való ráfizetéssel - próbálja meg magasabb kategóriájú jegyre váltani úgy, hogy a fölét (a különbözetet) a saját pénztárcájából (Nem a tiedből!Az úgy nem járja!) fedezi.
Ha igen, akkor meg legyen neki jó, vagy adja oda a különbözetet a zsebpénzéből. (Gondolom, feltételezem, ha közös kasszán vagytok, akkor is van mindkettőtöknek saját pénze, nem számoltok el minden pizzáról, hot-dogról, kebabról, dürümről forintra a másiknak.)
Én 157 vagyok, és minden színházban tökéletesen láttam eddig.
Milyen érdekes, hogy ha nőnemű az ajándékozó, akkor semmi nem elég, ha faszi lenne, akkor meg, hát a szándék a fontos, ne legyenek anyagiasak, röfröfröf.
Akik azt mondják, hogy biztosan nem fognak látni, azoknak üzenem, hogy ültem én már a harmadik sorban úgy, hogy elém beült egy kb. 2 méter magas pasi az 1,80-as nőjével, szóval onnan sem láttam kényelmesen semmit. Hol jobbra, hol balra kellett kihajolnom.
Kérdező: nagyon jó ajándékot vettél, tedd rendbe a férjedet, és örüljetek az ajándéknak együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!