Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Az anyosomeknak szinhazjegyet...

Az anyosomeknak szinhazjegyet vettem karacsonyra. A parom szerint nem jo, mert olcso jegyet vettem (10 eFt a ketto jegy, valoban eleg hatra szol, de magunknak is vettem igy osszesen 20 ezret koltottem) Tenyleg ciki igy elvinni oket szinhazba?

Figyelt kérdés

Egyedul nem mennenek, mi visszuk el oket, mert apos nem szeret Pesten vezetni.

azert megyunk mi is, es igy az egesz egy szep budapesti kirandulas lesz szerintem

2021. dec. 17. 13:06
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem kedves tőled. Én visszaváltanám a jegyet (ha lehet) és vennék egy kávét vagy egy tábla csokit.

Vegyen ő drága ajándékot a szüleinek.

2021. dec. 17. 15:03
 22/51 anonim ***** válasza:
93%
A műélvezet nem a jegy árától függ.
2021. dec. 17. 15:07
 23/51 A kérdező kommentje:

A Madach szinhaz, emelet elso sor

Tehat nem ul elottunk senki, nem kell nyakatekert pozban ulni, latszik az egesz szinpad, de valoban tavol van.

Anyuval nem reg voltunk az Erkel szinhzaban, az emeleten a leghatso sorban ultunk (1000 ft-os jegyek) es tokeletes elmeny volt (Istvan a kiraly). Anyunak van kis szinhazi latcsove, azzal szokta megnezni, hogy melyik szereplot ismeri.

2021. dec. 17. 15:13
 24/51 anonim ***** válasza:
7%

"A műélvezet nem a jegy árától függ."

Te aztán nagy színházbajáró lehetsz.

2021. dec. 17. 15:18
 25/51 anonim válasza:
98%
Egyébként én például rendszeres színházba járó vagyok és szerintem sem igaz amit itt páran írtak, hogy 5000 ft alatt nincs jó jegy. Azért is furcsa, hogy ezeket elvileg "nagy színházba járók" írták" mert tudniuk kellene, hogy elég nagy különbségek vannak előadások és színházak között. Például Operettben Szépség-re kb 5000 ft-s jegyek teljesen jók voltak, de pl. Vámpírok báljára tényleg gagyi az 5000 ft-s jegy. Kérdező, egyébként szerintem a Madáchban azok teljesen korrekt helyek, szerintem jól lehet látni onnan. A párod hozzáállása tényleg nagyon furcsa, én biztosan kiakadtam volna rá.
2021. dec. 17. 15:54
 26/51 anonim válasza:
100%

Most az jutott eszembe, hogy a Mamma miát a zsöllyéről néztem végig, utólag behozott pótszékeken, kétezerért, és így is imádtam, nem vont le az értékéből semmit.

Nem tudhatjuk, hogy mennyi pénzből gazdálkodtok. És azt sem, hogy mekkora az ajándékozási büdzsétek.

Nálunk nem divat a nagy értékű karácsonyi ajándék, apróságokkal, élményekkel szoktuk egymást megajándékozni.

Ha azt vesszük, hogy jön hozzá tankolás, esetleg pályamatrica, plusz mondjuk beültök utána egy vacsorára, azért az már sokkal több, mint a színházjegy ára.

2021. dec. 17. 15:54
 27/51 anonim válasza:
93%

Miért oltjátok a kérdezőt, hogy 5000 Ft-os helyről nem lehet rendesen látni? Ez nem igaz, illetve nem minden esetben igaz. A nézőtér minden pontjáról lehet látni a színpadot, ahonnan mégsem, azt jelzik a jegyeladásnál.

És mi van akkor, ha csak ott hátul volt már hely? Akkor oda senki ne vegyen jegyet, azok a széksorok üresen szoktak állni??? Ugye hogy nem.

Hallani is lehet majd, feltételezem, működni fog a kihangosítás, és a mikrofonok is.

Én pl direkt szeretek utolsó sorban ülni, mert nem ül a hátam mögött senki, és ha akarok, fel is állhatok.

Vettem már egy párszor színházjegyet, és az a tapasztalatom, hogy elöl mindig foglalt, mert oda a bérletesek ülnek.

Ha a többi hely annyira rossz lenne, akkor nem árulnának.

Kérdező, én is azt mondom, hogy a párod szerezzen jobb helyre jegyeket, ha tud. Cserélje el, intézkedjen, ha kritizálni tud, akkor intézkedni is. Ha meg nem, akkor hagyjon békén, és örüljön, hogy elintézted.

2021. dec. 17. 15:57
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
parod keressen jobb munkat es akkor majd vehet dragabb jegyet
2021. dec. 17. 16:00
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Ezért tartunk itt, mert mindenki az ajándék árát nézi, nem azt, hogy szívből adják és örülök neki. Szánalmas a párod. Kaphatok én egy tábla csokit is karácsonyra, nem?

1. Gondoltak rám

2. Az a csoki a kedvencem

2021. dec. 17. 16:05
 30/51 anonim válasza:
89%
Tanulság... Ezentúl majd a párod intézi az ilyesmit és azt csinál, amit akar. Ezért utálom az ajándékozást, mindenki csak a szálkát keresi mindenben.
2021. dec. 17. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!