Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Az anyosomeknak szinhazjegyet...

Az anyosomeknak szinhazjegyet vettem karacsonyra. A parom szerint nem jo, mert olcso jegyet vettem (10 eFt a ketto jegy, valoban eleg hatra szol, de magunknak is vettem igy osszesen 20 ezret koltottem) Tenyleg ciki igy elvinni oket szinhazba?

Figyelt kérdés

Egyedul nem mennenek, mi visszuk el oket, mert apos nem szeret Pesten vezetni.

azert megyunk mi is, es igy az egesz egy szep budapesti kirandulas lesz szerintem

2021. dec. 17. 13:06
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
10%
Nem értem miért vannak azok lepontozva,akik meg merik kérdezni,hogy egyáltalán tetszeni fog e nekik az előadás. Ha maguktól úgy sem mennének,akkor talán nincs is igényük erre. Itt nem csupán arról van szó,hogy hova ülnek,hanem arról is,hogy egy élmény legyen élmény,és nevegy elvárás,hogy na itt is voltunk.
2021. dec. 17. 19:30
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
41-es, nem az volt a kérdés, hogy vajon tetszeni fog-e anyós-apósnak, azért feltehetőleg a kérdező ismeri őket annyira, hogy jártak már színházban. Nem kell minden kérdést kiforgatni, nyilván nem peep show-ba akarja vinni őket.
2021. dec. 17. 20:10
 43/51 A kérdező kommentje:

Szeretnek színházba járni, csak ők kettesben nem járnak el, mert nem szeret az apósom Pesten vezetni.

A járvány előtt is jártunk együtt színházba, tudom miket szeretnek

2021. dec. 17. 20:56
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép ajándékot vettél! A párod egy tapló. Közöld vele hogy innentől kezdve az ő dolga az ajándékok beszerzése.
2021. dec. 19. 21:10
 45/51 A kérdező kommentje:

Jól sikerült végül a kirándulás. Tökéletesen lehetett látni, anyukám színházi latcsövét vittem anyósnak.

Nagyon hálálkodtak miután haza értünk, hogy nagyon szép emléket kaptak - a fiúkról. De nem rontottam el az örömüket, hogy tőlem kaptak

2021. dec. 29. 13:57
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki, hogy jól sült el végül. Férjeddel azért beszélj, jövőre intézze saját maga az ajándékvásárlást.
2021. dec. 29. 14:21
 47/51 anonim ***** válasza:
83%
Én mondjuk mondtam volna, hogy tőlem volt.
2021. dec. 29. 15:19
 48/51 anonim ***** válasza:
80%

Gratulálok!

Íme - minden jó, ha jó a vége.

2021. dec. 29. 16:18
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Helyes, legalább a szülei tudnak viselkedni és értékelni, hogy gondolnak rájuk.

Férjednek megmondanám, hogy jövőre ő intézi az ajándékot egyedül, én semmilyen szinten nem veszek részt benne, elvégre most se tartotta lényegesnek legalább annyit említeni, hogy én is adom, nem csak ő.

2021. dec. 29. 17:48
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon hálálkodtak miután haza értünk, hogy nagyon szép emléket kaptak - a fiúkról. De nem rontottam el az örömüket, hogy tőlem kaptak" - Ajajj, red flag. Majd pár év múlva gondolj vissza erre és te is látni fogod.

Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás és hogy megírtad nekünk is a fejleményeket.

2021. dec. 29. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!