Az anyosomeknak szinhazjegyet vettem karacsonyra. A parom szerint nem jo, mert olcso jegyet vettem (10 eFt a ketto jegy, valoban eleg hatra szol, de magunknak is vettem igy osszesen 20 ezret koltottem) Tenyleg ciki igy elvinni oket szinhazba?
Egyedul nem mennenek, mi visszuk el oket, mert apos nem szeret Pesten vezetni.
azert megyunk mi is, es igy az egesz egy szep budapesti kirandulas lesz szerintem
Kár, hogy nem írtad meg mindjárt a kérdésedben, csak utólag, hogy a Madáchról van szó, mégpedig 1. emelet, 1. sor, ahonnan mindent látni, még a szélső székekről is. Sok kritikának vehetted volna elejét.
Emiatt ne veszekedj a pároddal, legfeljebb szép szóval beszéljétek meg, hogy legközelebb az ajándékukról gondoskodjon ő. Amit viszont ő vesz, azt ne kritizáld!
Madáchba járunk a barátnőmmel, de 5 ezernél többet még nem fizettem jegyért/fő. Nem sóherségből, de hátul szeretünk ülni, emeleten, mindent tök jól látni. Erkelben is voltam, hátul, magasan ültünk, nagyon jó volt.
Férjedet győzd meg, mert nincs igaza.
Nekem pl. semmivel nem okozott nagyobb örömet az Operettben a 4. sorból nézni egy musicalt, mintha emeletről nézném.
Mi az operett színházban voltunk 1990 Ft volt jegyenként a hely a szépség és a szörnyeteg előadásra. Persze volt 14 ezerért, de az olcsóbb helyen is láttam/hallottam mindent.
Szóval egyáltalán nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!