Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Az anyosomeknak szinhazjegyet...

Az anyosomeknak szinhazjegyet vettem karacsonyra. A parom szerint nem jo, mert olcso jegyet vettem (10 eFt a ketto jegy, valoban eleg hatra szol, de magunknak is vettem igy osszesen 20 ezret koltottem) Tenyleg ciki igy elvinni oket szinhazba?

Figyelt kérdés

Egyedul nem mennenek, mi visszuk el oket, mert apos nem szeret Pesten vezetni.

azert megyunk mi is, es igy az egesz egy szep budapesti kirandulas lesz szerintem

2021. dec. 17. 13:06
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként azt, hogy mennyire látsz a nézőtérre az előtted lévőtől, színháza válogatja. Én rengetegszer voltam már pl. Szegedi Szabadtéri Játékokon, na ott a közepétől kb. már semmit nem lehet látni az előadásból, nem csak azért, mert messze van, hanem mert alig lejt a nézőtér és a székek is közel vannak egymáshoz. És oldalról is alig látni.
2021. dec. 17. 16:10
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem inkább azzal van a gondja, hogy nem igazán szeretik a szülei a színházat?
2021. dec. 17. 16:12
 33/51 anonim ***** válasza:
83%
A pofám leszakad. Megmondanám, hogy pofa alapállásba, mert nyilván egy fia ötlettel sem volt képes előállni, ha neked kellett intézni és fizetni ezt. Lehet jobbat venni (ha van még) és kifizetni a különbözetet vagy mással előállni, jövőre pedig azt csinál, amit akar.
2021. dec. 17. 16:12
 34/51 anonim ***** válasza:
96%

Kár, hogy nem írtad meg mindjárt a kérdésedben, csak utólag, hogy a Madáchról van szó, mégpedig 1. emelet, 1. sor, ahonnan mindent látni, még a szélső székekről is. Sok kritikának vehetted volna elejét.

Emiatt ne veszekedj a pároddal, legfeljebb szép szóval beszéljétek meg, hogy legközelebb az ajándékukról gondoskodjon ő. Amit viszont ő vesz, azt ne kritizáld!

2021. dec. 17. 16:13
 35/51 anonim ***** válasza:
94%

Madáchba járunk a barátnőmmel, de 5 ezernél többet még nem fizettem jegyért/fő. Nem sóherségből, de hátul szeretünk ülni, emeleten, mindent tök jól látni. Erkelben is voltam, hátul, magasan ültünk, nagyon jó volt.

Férjedet győzd meg, mert nincs igaza.

Nekem pl. semmivel nem okozott nagyobb örömet az Operettben a 4. sorból nézni egy musicalt, mintha emeletről nézném.

2021. dec. 17. 16:21
 36/51 anonim ***** válasza:
0%
Mivel azt írod, hogy "párod", így értelemszerűen ők nem az anyósod és nem az apósod. Minek veszel nekik bármit is? Semmi közöd hozzájuk, majd esetleg az esküvő után!
2021. dec. 17. 17:58
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
#36 csak ő nem idézőjelben írta, hogy párja, hanem tényleg az, és biológiai ismereteim szerint az embernek általában van egy apja és egy anyja, így a párjának is.
2021. dec. 17. 18:12
 38/51 anonim ***** válasza:
98%
A trollok, akik azzal jönnek, hogy "hallani nem fogják", na ők nem jártak mostanság színházban. Olyan kihangosítás van, hogy szuper!!!
2021. dec. 17. 18:14
 39/51 anonim ***** válasza:
0%
38, gondolja ezt az, aki hibátlanul hall. Én legjobb sajnos cáfolom. Nem csak a hangerő fontos.
2021. dec. 17. 19:16
 40/51 anonim válasza:
100%

Mi az operett színházban voltunk 1990 Ft volt jegyenként a hely a szépség és a szörnyeteg előadásra. Persze volt 14 ezerért, de az olcsóbb helyen is láttam/hallottam mindent.

Szóval egyáltalán nem gáz.

2021. dec. 17. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!