Ha fehér lenne a karácsony,az jobb kedvre derítené az egyedül élő,szomorkodó embereket is?
Két baj van a fehér karácsonnyal, egyrészt a hideg, ami kell ahhoz, hogy a hó ne olvadjon el, másrészt a csúszós, balesetveszélyes utak, járdák.
Adott egy esztétikai élmény szemben azzal, hogy a levegő fájdalmat okoz, és bármikor baleset érhet. Ki mit preferál, ízlés kérdése.
Aki azt mondja, hogy ha hideg van, akkor öltözz fel, az nyilván nem maga fizeti a háza fűtését...
Meg nem ő lapátol havat.
Meg nem kell autóval utaznia (munkába, családhoz, ételt elhozni..).
Nem, nagyon nem szeretném, ha hideg lenne és havazna.
Nálunk 5-6 éve is úgy indult december 24-e, hogy 10 centi hóra és intenzív havazásra ébredtem.
Igaz, másnap elolvadt, de a 24-e havas volt.
Most megint jó esélyt adnak rá, ugyanis brutál hideget jósolnak a jövő hétre.
Nagyon jó kedvre jaja
Nincs is annál jobb, hogy a munkaszüneti napom amikor végre otthonlehetek hólapátolással töltsem
Jól néz ki a kifehéredett táj. Nekem el szokott múlni a rosszkedvem, felderülök egy kicsit a lelkem mélyén a világos színtől.
Főleg, ha a nap is rásüt olykor.
A hólapátolás is egy jó kis fizikai munka. Azzal az eszközzel nem lehet összeveszni - legfeljebb vigyázni, hogyan vesszük kézbe, hogyan mozgunk vele. Múltkor eszembe jutott az, hogy milyen régen építettem hóembert...
középkorú hölgy
"középkorú hölgy, aki régen épített hóembert" - fordítok: család nélküli 40 éves ember. Nyilvan ennek megfelelően rengeteg felesleges idővel, meg nulla testmozgással.
Az öregek, akik nem bírnak ennyit dolgozni, azok meg gondolom dögöljenek meg.
Vagy a családosok, akiknek a napi 10 perc szabadidő is kincs.
Persze ha nem csak magára gondolna, nem csak az számítana hogy neki mi kényelmes, akkor nem lenne egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!