Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ha fehér lenne a karácsony,az...

Ha fehér lenne a karácsony,az jobb kedvre derítené az egyedül élő,szomorkodó embereket is?

Figyelt kérdés
Azt még nem lehet biztosra megmondani,milyen lesz az idöjárás karácsonykor,tehát még bármi lehet.Ti örülnétek egy fehér karácsonynak?Jobban éreznétek magatokat az ünnep alatt,ha havazna és kifehéredne a táj?

2021. dec. 14. 23:39
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
71%

Két baj van a fehér karácsonnyal, egyrészt a hideg, ami kell ahhoz, hogy a hó ne olvadjon el, másrészt a csúszós, balesetveszélyes utak, járdák.

Adott egy esztétikai élmény szemben azzal, hogy a levegő fájdalmat okoz, és bármikor baleset érhet. Ki mit preferál, ízlés kérdése.

2021. dec. 15. 04:53
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Most komolyan a közlekedés meg az autótok miatt aggódtok? Közlekedek én is, de szeretnék fehér karácsonyt! Egy szép havas, napsütéses tájnál nincs szebb ilyentájt. Hideg van? Tessék felöltözni! A köd meg az ónos eső veszélyes. A kettőről együtt már ne is beszéljünk.
2021. dec. 15. 07:02
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

Aki azt mondja, hogy ha hideg van, akkor öltözz fel, az nyilván nem maga fizeti a háza fűtését...

Meg nem ő lapátol havat.

Meg nem kell autóval utaznia (munkába, családhoz, ételt elhozni..).

Nem, nagyon nem szeretném, ha hideg lenne és havazna.

2021. dec. 15. 07:51
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
#13: Szia! Én írtam, hogy öltözz fel és igen, magam fizetem a fűtést (már csak mert egyedül lakok), ez falu, ha magad nem lapátolod el a havat akkor senki (a szomszéd elől is el szoktam mert öreg, sőt a melóhelyen is csinálom) és igen, autóval kell menni bevásárolni a megyeszékhelyre, ha nem alapvető dolgok kellenek.
2021. dec. 15. 08:39
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Az egyedül élő embereket leginkább az derítené jobb kedvre karácsonykor, hogy nem egyedül élnének.
2021. dec. 15. 08:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék a fehér karácsonynak. Szerintem ez egy szép ünnep és meghitt, elég bosszúság van egész évben, legalább ne azon pattogjon az ember, hogy havat kell lapátolni. Ha kell, hát kell.
2021. dec. 15. 11:58
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk 5-6 éve is úgy indult december 24-e, hogy 10 centi hóra és intenzív havazásra ébredtem.

Igaz, másnap elolvadt, de a 24-e havas volt.

Most megint jó esélyt adnak rá, ugyanis brutál hideget jósolnak a jövő hétre.

2021. dec. 15. 12:42
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon jó kedvre jaja

Nincs is annál jobb, hogy a munkaszüneti napom amikor végre otthonlehetek hólapátolással töltsem

2021. dec. 15. 14:58
 19/21 anonim ***** válasza:
72%

Jól néz ki a kifehéredett táj. Nekem el szokott múlni a rosszkedvem, felderülök egy kicsit a lelkem mélyén a világos színtől.

Főleg, ha a nap is rásüt olykor.

A hólapátolás is egy jó kis fizikai munka. Azzal az eszközzel nem lehet összeveszni - legfeljebb vigyázni, hogyan vesszük kézbe, hogyan mozgunk vele. Múltkor eszembe jutott az, hogy milyen régen építettem hóembert...

középkorú hölgy

2021. dec. 17. 06:45
 20/21 anonim ***** válasza:
58%

"középkorú hölgy, aki régen épített hóembert" - fordítok: család nélküli 40 éves ember. Nyilvan ennek megfelelően rengeteg felesleges idővel, meg nulla testmozgással.

Az öregek, akik nem bírnak ennyit dolgozni, azok meg gondolom dögöljenek meg.

Vagy a családosok, akiknek a napi 10 perc szabadidő is kincs.

Persze ha nem csak magára gondolna, nem csak az számítana hogy neki mi kényelmes, akkor nem lenne egyedül.

2021. dec. 17. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!