Ha fehér lenne a karácsony,az jobb kedvre derítené az egyedül élő,szomorkodó embereket is?
Hangulatos a havazás, de a magam 29 évével már nem tudom értékelni, az autómnak is nyűg, főleg nyári gumival(meg van az oka amiért nem szereltetem át télire)
Racionálisan nézve, többet ér a száraz karácsony, az autókban is ez az időszak csinál a legtöbb kárt, hosszútávon.
Engem a kérdésed derített jobb kedvre, hogy valaki ilyen szinten gondol a szomorkodó emberekre is. (én is az vagyok) Mondjuk a fehér karácsony nem segítene sokat a jelenlegi mentális állapotomon, de egy pillanatra egy hajszálnyival jobb lenne. :) Az biztos, hogy nem ártana tovább. Talán két pillanatig is jobb lenne. :)
29/F
Csak ne legyen kur.va hideg.
Régen nem volt olyan nagyon hideg, de volt jo sok ho, tudtunk jatszani a szomszedokkal, stb.
De sajnos ebben a szazadban nem erdeklik a fiatalok.
Inkább el vannak a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!