Szilveszter/Újév vs. Karácsony?
Karácsony, nekem az sokkal szebb minden téren.
Újév meg megeszem a kis virslimet meg lencsémet, megfogadom hogy teljesen más lesz az újévben, nyitok egy pezsgőt, és alszom.:)
Inkább talán a szilveszter/újév. Addigra általában már jól kipihenem az év közbeni fáradalmakat.
Felfrissült szoktam lenni a jelzett időszakban.
Karácsony.
A szilvesztert sose szerettem, a kötelező rugjunk be meg igyunk, bulizzunk, plusz a kutyák is mindig be vannak tojva a tűzijáték miatt.
Nem szeretem már a karácsonyt. Elérte a körülötte lévő nagy felhajtás. Két hónapon keresztül készülni, gondolkodni, vásárolni, szervezkedni...három nap miatt.
Utóbbi évek legszebb karácsonya a tavalyi volt, mikor a vírus miatt betiltották az ide-oda menést.
Végre itthon lehettünk férjemmel, nem rohanásból állt a karácsony, valóban élvezhettük a meghittségét amilyennek valójában lennie kellene.
Akikhez menni szoktunk, azokkal meg egyébként is szoktunk találkozni ünnepen kívül is. Csak úgy is, közös ebédre is, tehát pont úgy ahogy karácsonykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!