Más is lehangolt rajtam kívül, hogy elmúltak az ünnepek és itt az új év, ezzel együtt az új kihívások ideje?
Figyelt kérdés
Amikor elmúlt a karácsony, még nem voltam annyira lehangolva, mert tudtam, hogy jön a szilveszter, amikor ismét az egekbe szökik a hangulat és ismét összeül a rokonság (szerencsére az én családomban jók a rokonok közötti kapcsolatok, ritkán vannak csak nézeteltérések, összetartás van közöttünk).
Most viszont nagyon magam alatt vagyok, mert elmúlt a szilveszter is, és tudom, hogy karácsonyig még kb. 350 nap van hátra, ami rengeteg idő és sok-sok munka van még addig és újabb kihívások elé nézek, amiket teljesíteni kell.
Ti is le vagytok egy kicsit emiatt hangolva? Vagy nem foglalkoztok azzal, hogy elmúltak az ünnepek?
2019. jan. 2. 13:55
1/3 anonim válasza:
Nálam megy mindenugyanúgy, ahogyan előtte. Sőt, nagyobb eróvek, hiszem a karácsonyt lábgipszben töltöttem,ami nagyon nehéz volt. Mármint a gipsznis nehéz volt, de az mégnehezebb, higy így kellett átvészelnem az ünnepeket. Emiatt szilveszterezni sem mentem.
2/3 anonim válasza:
Én nagyon is lehangolt vagyok.November vlge óta szabadságon vagyok,az ünnepek nemigazán érdekeltek,engem nem villanyoznak fel.Viszont a semmittevés,filmezés,pihenés amit nagyon szeretek,dolgozni rühellek,pont ezért is lábad könnybe a szemem ha arra gondolok,hogy hétfőn kezdődik minden szar elölről,mehetek vissza dolgozni..egy procikám sem kívánja.
3/3 anonim válasza:
Régen igen, de ma már nem érdekel semmi, szembe kell nézni a nehézségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!