Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szentestén, karácsonykor,...

Szentestén, karácsonykor, vagy szilveszterkor dolgozók! Hogy viselitek, hogy még ilyenkor sem hagynak békén titeket?

Figyelt kérdés

2019. dec. 9. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Vannak olyan dolgok amik ilyenkor se állhatnak le, például a betegellátás, tömegközlekedés. Aki ebben dolgozik tudta, hogy ezzel jár, vállalta. Ahogy aki a kereskedelembe ment dolgozni is tudta és vállalta, hogy az vasárnapi munkavégzéssel jár. Ha nem tetszik, lehet váltani.
2019. dec. 9. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Ja, amúgy december 31. rendes munkanap.
2019. dec. 9. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Még nem néztem meg, hogy dolgozni fogok e, de vállalkozóként én döntöm el, viszont ha úgy jön ki a lépés akkor szivesen dolgozok, mert szeretem csinálni és tudom, hogy ha nem teszem, akkor jelentős bevételtől esek el.
2019. dec. 9. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem jobb, alig van bent valaki, nincs hajtás. Persze ez munkakör függő, de nálunk ezek jó idők voltak.
2019. dec. 9. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szentestén és Karácsonykor zárva vagyunk, de a Szilvesztert én kértem, hogy dolgozzak akkor, mert mindennél jobban gyűlölöm azt a napot, legalább duplapénzért dolgozok, addig se egyedül depizek.
2019. dec. 9. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Akinek családja, rokonsága van, bizonyára el tudja képzelni az életet ilyen ünnepnapokon (de akár hétvégeken is) velük eltöltve. Közeli rokonságomban is vannak orvosok. Ha szolgálni kell -szolgálatba mennek. Valakinek be kell menni. Ez van a pilótáknál, tömegközlekedésben, tűzoltóknál, mentőknél... hadd ne soroljam.

Kedves Kérdező! Nem arról van szó, hogy ilyenkor sem hagynak békén valakit, hanem arról szól a nóta, hogy vannak foglalkozások, ahol "nincs" ünnep, ha dolgozni kell.

2019. dec. 9. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Minden ember tisztában van azzal amikor munkát vállal, hogy érinthet-e ünnepnapokat is a munkakörük és amíg ezt önkéntes alapon végzik, addig nem élhetik meg zaklatásként a hivatásukat, munkájukat. Ilyen a popszakma! Van, hogy amikor egy általános, irodai munkarendben dolgozó ember dolgozik, akkor meg ezek az emberek otthon töltik a szolgálat után járó pihenőnapjukat.
2019. dec. 9. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
94%

Anya 30+ éve dolgozik egészségügyi dolgozóként, már hozzá szokott.

Amíg gyerek voltam, egy dologra emlékszem, mikor Szenteste ügyeletes volt a kórházban, mivel műtősként dolgozik.

Amíg kisebb gyerekek vannak, ott náluk ezt figyelembe vették, cseréltek vele esetleg, de ma már felnőttünk, az utóbbi évekven többet volt bent ünnepek alatt, mint régen

Megszokta, nem tud mit tenni ellene.

2019. dec. 9. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!