Vannak olyan dolgok amik ilyenkor se állhatnak le, például a betegellátás, tömegközlekedés. Aki ebben dolgozik tudta, hogy ezzel jár, vállalta. Ahogy aki a kereskedelembe ment dolgozni is tudta és vállalta, hogy az vasárnapi munkavégzéssel jár. Ha nem tetszik, lehet váltani.
2019. dec. 9. 10:11
2/8 anonim válasza:
Ja, amúgy december 31. rendes munkanap.
2019. dec. 9. 10:12
3/8 anonim válasza:
Még nem néztem meg, hogy dolgozni fogok e, de vállalkozóként én döntöm el, viszont ha úgy jön ki a lépés akkor szivesen dolgozok, mert szeretem csinálni és tudom, hogy ha nem teszem, akkor jelentős bevételtől esek el.
2019. dec. 9. 10:24
4/8 anonim válasza:
Szerintem jobb, alig van bent valaki, nincs hajtás. Persze ez munkakör függő, de nálunk ezek jó idők voltak.
2019. dec. 9. 11:02
5/8 anonim válasza:
Szentestén és Karácsonykor zárva vagyunk, de a Szilvesztert én kértem, hogy dolgozzak akkor, mert mindennél jobban gyűlölöm azt a napot, legalább duplapénzért dolgozok, addig se egyedül depizek.
2019. dec. 9. 12:24
6/8 anonim válasza:
Akinek családja, rokonsága van, bizonyára el tudja képzelni az életet ilyen ünnepnapokon (de akár hétvégeken is) velük eltöltve. Közeli rokonságomban is vannak orvosok. Ha szolgálni kell -szolgálatba mennek. Valakinek be kell menni. Ez van a pilótáknál, tömegközlekedésben, tűzoltóknál, mentőknél... hadd ne soroljam.
Kedves Kérdező! Nem arról van szó, hogy ilyenkor sem hagynak békén valakit, hanem arról szól a nóta, hogy vannak foglalkozások, ahol "nincs" ünnep, ha dolgozni kell.
2019. dec. 9. 12:25
7/8 anonim válasza:
Minden ember tisztában van azzal amikor munkát vállal, hogy érinthet-e ünnepnapokat is a munkakörük és amíg ezt önkéntes alapon végzik, addig nem élhetik meg zaklatásként a hivatásukat, munkájukat. Ilyen a popszakma! Van, hogy amikor egy általános, irodai munkarendben dolgozó ember dolgozik, akkor meg ezek az emberek otthon töltik a szolgálat után járó pihenőnapjukat.
2019. dec. 9. 13:52
8/8 anonim válasza:
Anya 30+ éve dolgozik egészségügyi dolgozóként, már hozzá szokott.
Amíg gyerek voltam, egy dologra emlékszem, mikor Szenteste ügyeletes volt a kórházban, mivel műtősként dolgozik.
Amíg kisebb gyerekek vannak, ott náluk ezt figyelembe vették, cseréltek vele esetleg, de ma már felnőttünk, az utóbbi évekven többet volt bent ünnepek alatt, mint régen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!