Antideprenszánst meg hangulatstabilizálót szedek. Egy pohár sört meg lehet inni Karacsonykor, szilveszterkor?
Nem tilos de nem javasolt. Ritkán ittam már rá én is, semmi bajom nem lett.
Egészségedre!
En a sajat pszichiateremtol megkerdeztem, es azt mondta, hogy 1-2 deci bort megihatok nyugodtan.
En szedek antidepresszanst es nyugtatot is, amiknek a betegtajekoztatojan szerepel, hogy alkohollal valo fogyasztasa ellenjavalt, de kis mertekben nem volt meg soha gond.
Sot amugy az antideoresszansom betegtajekoztatoja csak annyit ir, hogy nem ismert az alkohollal egyutt torteno alkalmazasa. :)
Egeszsegedre! :)
7-es vagyok. Azert azt zárójelben megjegyeznem, hogy depresszios epizod kozepen nem annyira javaslom, mert nekem a masnap borzalmas volt. Nem a gyogyszer-alkohol kolcsonhatas miatt, hanem az alapbetegsegemet felerositette (ami nekem most pl. depresszio) az alkohol. Tudom, hogy nem ez volt a kerdes, csak ezzel is kalkulalni kell, mikor iszunk. :)
BK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!