Kinek van elege a hétvégi ledolgozásokból?
Erre vannak megoldások, amikre lehetőséget ad a mkt.
1) csúszó
2) szabadság
3) ledolgozni a kiadott szabad napot és szabadként kivenni a szombatot
Dolgozzon a halál hétvégén.
Elég a napi 5 nap.
Nem tudom ki hogy van vele, de én 5. napra már halál fáradt vagyok, fáj a hátam, mindenem.
Ki kell venni szabit szombatra azt csá.
Amúgy erre vannak a szabadnapok, én mindig pénteki napot veszek ki, hétfőn szólok akinek kell és akkor 4 napos volt a hét, csumi.
6 szombati munka nap volt idén. Mind a 6-ra szabit vettem ki. Így ráment 6 nap a szabimból, nem valami jó így sem.
Egy marha volt, aki ezt a csereberét kitalálta. Senkinek sem jó.
A gyerekeknek is rossz iskolába menni ilyenkor, fáradtak..
Nekem amióta dolgozom, rengeteg szabim megy el sokféle, nem pihenős dologra, így ha a ledolgozós szombatokra is kivenném, nem maradna nyárra és a két ünnep közöttre.
Én hulla fáradt vagyok a hatnapos munkahét után, de magán a hosszú héten is demotivál tudat.
Én elengedném a ledolgozásokat, egy hulla fáradt dolgozónál többet ér a kipihentebb.
Ha az az évi pár nap elengedése skandallum és nem kellenek a cserébe a kevésbé fáradt, gyorsabban és pontosabban dolgozó emberek, akkor inkább nem kell a hosszú hétvége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!