Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nincs karácsony Kevin nélkül?...

Nincs karácsony Kevin nélkül? 🧒🏼❤️

Figyelt kérdés

2021. dec. 1. 00:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
44%

Nincs! ugyanis mindig a képembe tolják :D Amúgy nem zavar. A Télaput is szeretem, de mindegyikből az első 2 részt. Egyébként engem az zavar, mikor valaki azon akad fenn, hogy valakik szívesen nézik együtt a tv-t, ahelyett, hogy közös programokat szerveznének. 1: mi köze hozzá? 2: én pl szívesen csinálnék programokat, de cseszhetem, ha a párom és a gyerek máshogy gondolja...

Tényleg! Kevinen kívül valami jópofa karácsonyi filmet tudtok?

2021. dec. 10. 15:15
 22/26 anonim ***** válasza:
44%
Mar nagyon unalmas a film es a remake jeirol neis beszeljunk
2021. dec. 10. 18:27
 23/26 anonim válasza:
41%

De még mennyire hogy van. Már a fülemen folyik ki, annyira unom. 9 éve tévém sincs, azóta hálisten még a reklámját se láttam.

Inkább nézek jó sorozatokat neten, amiket nem láttam még, mint Kevint 666. alkalommal🤮

2021. dec. 11. 00:35
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
És lesz idén is a tévében milyen meglepő..
2021. dec. 13. 21:28
 25/26 anonim ***** válasza:
26%

Nincs karácsony Kevin nélkül!

Az adventi időszakban kihagyhatatlan a karácsonyi filmek közül, bár ezt mindig karácsony hetén vagy pont valamelyik napján nézem meg. Mikor nézzek karácsonyi filmeket, ha nem ilyenkor?

Akik ellene vannak, azok szerintem besavanyodott emberek, akik semmi hagyományt nem tartanak, sznob mindegyik.

2021. dec. 19. 22:21
 26/26 anonim ***** válasza:
34%
Ez nem hagyomány, max neked.
2021. dec. 20. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!