Nincs karácsony Kevin nélkül? 🧒🏼❤️
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 00:01
11/26 anonim válasza:
Az élet csodaszép és a Fehér karácsony ezerszer jobb, mint ez a középszerű vacak.
12/26 anonim válasza:
A Hull a pelyhes-t és a Télapu-t is többször vetíthetnék.
13/26 anonim válasza:
Nincs.
Jobban belegondolva, Kevin sincs karácsony nélkül, mert egyszer sem néztük meg a filmeket az ünnepnapokon kívül. :D
14/26 anonim válasza:
Nálunk sincs főleg, hogy unokaöcsémet Kevinnek hívják :)
15/26 anonim válasza:
De van nélküle. Engem nem érdekel ha más nézi csak nekem ne kelljen. Annyi kis részletet láttam már akaratlanul, hogy egyszer se kellett meg néznem, , hogy tudjam mi van benne. Unalmas már, hogy állandóan az ember arcába tolják. Mondjuk nem véletlenül nem nézek semmilyen tv adót már. Inkább netflix meg az ehhez hasonló oldalak és nem ez az unalom minden évben.
16/26 anonim válasza:
Nincs bizony, bármit mond a sok sótlan, boldogtalan ember! Kötelező minden évben.
17/26 anonim válasza:
Lehet, hogy ha gyerekként látom, minden évben megnézném én is a nosztalgia-faktor miatt, ami ugye mindent megszépít. Viszont sajnos 18 évesen láttam először, és higgyétek el, felnőtt fejjel egészen szörnyű :DD
De akinek jól esik, nézze nyugodtan. Arra a párszáz agysejtre, amit egy alkalom elpusztít, valszeg' amúgy sincs szükség...
18/26 anonim válasza:
Jaj, a bölcs #17-es hozzászóló... Uramatyám...
19/26 anonim válasza:
#18 Talán gond, hogy egy felnőtt embernek már herótja van tőle? El árulom nem ő az egyetlen.
20/26 anonim válasza:
Ha nem is végig de szeretek minden évben belenézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!