Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nincs karácsony, Kevin nélkül?...

Blade Bone kérdése:

Nincs karácsony, Kevin nélkül? :D :D

Figyelt kérdés

2015. dec. 15. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2015. dec. 15. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó kis filmek azok. Amúgy volt olyan, hogy mindenki azt hajtogatta, hogy jaj, már megint leadják, és akkor egyik évben úgy döntöttek, hogy jó akkor nem, de aztán meg erre el kezdtek tüntetni. :D Következő évben pedig mindet leadták:) Amúgy szerintem tényleg jó kis filmek, de már nem nagyon nézek tv-t.
2015. dec. 15. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly az RTL Klub is bemutatta, hogy leadják "mindhárom részt". Pedig valójában 4 rész készült belőle, 3 különböző gyerekkel! 1,2: Kevin McCallister, 3: Alex Pruitt, 4: ismét Kevin McCallister, de itt már csak a név egyezik, valójában teljesen más család, más szereplőkkel.

De mivel ez az utolsó rész az egyetlen, amit nem akkor vetítettek, hanem év közben (pedig ugyanúgy karácsonyos) és más csatornán, ezért van is, meg nincs is!

2015. dec. 16. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó filmek. :) Bár nekem csak az első kettő tetszik igazán, pont azért amit az utolsó írt. :)
2015. dec. 17. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!