Mit vegyek karácsonyra a sógoromnak?
Figyelt kérdés
Mindenképpen kell valami ajándék, de teljesen tanácstalan vagyok.2020. dec. 11. 16:35
1/6 anonim válasza:
Nem kell mindenkeppen venned. Nem a te tesod. Es haaz lenne sem "kell". Csak te szeretnel ami jo de nem lehet kotelezni. Ne legyel tanacstalan.
2/6 anonim válasza:
Ha tudod, hogy mi a kedvenc időtöltése, horgászat, vagy bármi más, ahhoz kapcsolódóan (szakboltban) egy vásárlási utalványt + mellé egy üveg bort, akármit. Sógornak ez szerintem tökéletes.
Vagy mi szoktuk úgy, hogy a házaspár részére közös ajándék csomag, benne a férj-feleségnek szóló külön (desszert, ital, narancs, stb.) és egy viszonylag nagyobb érték, amelyet úgyis közösen használnak.
3/6 A kérdező kommentje:
#2. Köszönöm a segítséged!
#1. Úgy van nálunk, hogy mivel nagy a család, húzni szoktunk, mint régen a suliban. Így csak annak kell ajándékot készítened akit húztál, és a többiek sem sértődnek meg. Az a helyzet, hogy én őt húztam, így tényleg kell vennem valamit.
2020. dec. 11. 16:49
4/6 anonim válasza:
Valamit tudni kellene róla. Ha én lennék az akkor egy üveg jó piával nem nyúlhatsz mellé :-)
5/6 anonim válasza:
Biztos bevállalnák azok pénzért mindent megcsinálni de nekem az nem kell
6/6 anonim válasza:
Mi az, hogy venni kell? Miért csak a vásárolt tárgyak kellenek? kedvenc sütijét megsütni pl. miért ne lehetne ajándék. Nálunk nincs vásárolgatás ajándékozás címén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!