Mi ez a karácsony őrület?
A kereskedőknek hatalmas üzlet a karácsony, és igen, néhány hete már elkezdték kirakni a karácsonyi cuccokat az üzletek, s ahogyan haladunk előre az időben, úgy lesz egyre hangsúlyosabb a karácsonyi készülődés.
Mert hát a karácsony sokaknak az év tetőpontját jelenti, hiszen ez egy meghitt, családi ünnep, amely a szeretetről szól elsősorban (még ha manapság nagyon elüzletiesedett), és a szeretetet manapság egyre inkább ajándékokkal fejezik ki, így lett az üzletek, boltok számára nagyon fontos a karácsony, s ezért (is) kezdik el már hónapokkal előtte a készülődést.
Na meg azért van egyfajta hangulata ennek az ünnepnek, amely számomra (és sok más embernek is) kellemes.
Én is vettem már néhány karácsonyi holmit, és én örülök annak, hogy időben elkezdődik az ünnepre való készülődés, mert így legalább van időm átgondolni, hogy kinek milyen ajándékot veszek, nem pedig rohanok az ünnep előtti néhány napban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!