Mi ez a karácsony őrület?
Figyelt kérdés
Több helyen látom, hogy fenyőfát árulnak, a boltokban Mikulás, karácsonyi dolgok vannak, a gyerekeket karácsonyi ruhába öltöztetik... Hiszen még csak október van...2020. okt. 15. 12:15
1/21 anonim válasza:
Ha kereskedő lennél, te is ezt csinálnád...
MInél tovább vannak a kínálatban ezek a cuccok, annál többet vásárolnak az emberek...
2/21 Kései Sirató válasza:
Első, ez csak akkor érthető, ha rengeteg hely van a boltodban. Én nem pakolnám tele októberben karácsonyi cuccal, mert akkor nem maradna hely olyan árunak, amit nagyobb eséllyel vesznek ilyenkor.
3/21 anonim válasza:
Mindenki bizonytalan, hogy karácsony előtt hogyan lehet majd vásárolni. A kereskedő igyekszik előre gondolkodni. Ki tudja, a vásárlók hány százaléka fog korábban elkezdeni vásárolni.
4/21 anonim válasza:
Már évek óta így van.😅 Hamarosan kint lesznek a húsvéti nyuszik is.
5/21 anonim válasza:
Meg szerintem az is közre játszik most a dologba, hogy járvány van és aggódnak a kereskedők egy esetleges főszezon körüli boltokat érintő kemény korlátozásoktól ami azt eredményezheti, hogy kevesebb bevételhez jut. Ezért is rakják ki idén korábban. Ilyenkor valójában még a mikulásokat se szokták kipakolni,de most muszáj mert az általam említett helyzet miatt sokan előre is gondolkodnak és az emberek is hamarabb eltudják ezeket a dolgokat.
6/21 anonim válasza:
Minden évben ez megy, már ezért IS van elegem ebből az ünnepből, 3 hónapig tart lassan.....
7/21 anonim válasza:
Minden évben október elején vagy akár szeptember végén kirakják a karácsonyi cuccokat a boltokban. Eddig nem tűnt fel?
8/21 A kérdező kommentje:
Hát eddig azért nem volt ennyire vészes a helyzet. De ennyi erőből egész évben kint hagyhatnák a boltok polcain az árut. És ha vki most megveszi, úgyis megromlik karácsonyra. Egy fenyő hogy bírja ki addig például?
2020. okt. 15. 16:44
9/21 anonim válasza:
Gondolom cserepes volt, az kibírja. Ki kell ültetni.
10/21 anonim válasza:
Évek óta ez van, most meg mikor azt se tudjuk, mi lesz egy hét múlva, pláne nem decemberben, érthető szerintem. Ettől függetlenül szerintem is nagyon korai még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!