Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mi ez a karácsony őrület?

Mi ez a karácsony őrület?

Figyelt kérdés
Több helyen látom, hogy fenyőfát árulnak, a boltokban Mikulás, karácsonyi dolgok vannak, a gyerekeket karácsonyi ruhába öltöztetik... Hiszen még csak október van...

2020. okt. 15. 12:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
Érdekes én nem láttam ezt még egy boltban se.
2020. okt. 15. 17:39
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Hagyjátok már békén! Ő Tarlóssal ellentétben szembe szélben vezeti a várost.
2020. okt. 16. 09:08
 13/21 anonim válasza:
91%
Nekem is most feltűnt, én úgy emlékszem az előző években ennyire hamar nem volt még kint a sok karácsonyi cucc. Én tegnap voltam egy áruházban és megdöbbentem mennyi karácsonyi holmi van a haloween-i és karácsonyi cucc egymás hegyén hátán. Teljes káosz az egész. Nagyon gáz szerintem, már most nyomják a karácsony témát, nekem decembere elmegy a kedvem az egésztől, semmi hangulatom nem lesz már hozzá, mert 3 hónapig ezt tolják a pofámba mindehol. Januárba meg jön a húsvéti nyuszi. Hülyék ezek.
2020. okt. 16. 10:19
 14/21 anonim válasza:
Ez marketing. Én jelenleg a Halloween-re készülök például.
2020. okt. 16. 11:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy ezek nem az idei, hanem már a jövő karácsonyi cuccok.
2020. okt. 16. 15:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez eddig is így volt, hol éltél eddig, egy lakatlan szigeten?

Mondjuk ami azt illeti, irigyellek!

2020. okt. 16. 16:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez nem így volt eddig. Vhol már szeptember végén árultak karácsonyi dolgokat. Azért ilyen nem volt még. Vagy te hol élsz?
2020. okt. 16. 18:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Én augusztus végén voltam a kikben és már ilyen télapókat árultak😳
2020. okt. 16. 20:41
 19/21 anonim ***** válasza:

#17 "Vhol már szeptember végén árultak karácsonyi dolgokat. Azért ilyen nem volt még. Vagy te hol élsz?"

Ez minden egyes évben így van, és minden egyes évben van is legalább egy hozzád hasonló, aki aztán feljön ide a gyakorira, és itt panaszkodik, hogy neki elege van ebből.

Itt van egy ugyanilyen kérdés 2019 szeptemberéből: https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__karacsony__10079358-..

És itt van egy másik 2018 októberéből: https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__karacsony__9570158-m..

Szóval TE HOL ÉLSZ, hogy neked ez csak idén tűnt fel??? XD

2020. okt. 17. 13:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát akkor úgy tűnik vannak különböző városok, boltok, vhol szeptemberben, vhol meg októberben teszik ki a dolgokat. Erről én nem tehetek. Ha ez nem tetszik neked, ne engem szidj. Amúgy meg egyáltalán nem vagyok felháborodva, talán inkább te. :D
2020. okt. 17. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!