Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mikor kezdtek karácsonyra...

Mikor kezdtek karácsonyra készülni ?

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 15:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
81%
Származás alapja zsidó vagyok,de nem tartom a zsidó vallást,Izraelbe elmentem,de csak hogy megismerjem.azt a kultúrát is. Ettől függetlenül karácsonyt tartjuk 😉
2020. júl. 3. 15:30
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Egész évben :)
2020. júl. 3. 16:52
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Október 11.

Október 10.-én még van egy fontos születésnap, én azzal zárom az egyéni családi ünnep szezont és nyitom a karácsonyit.

De nem ilyen elmebeteg módon, hogy már hangolódom is rá, hanem nézem a jó árakat, vagy ha találok valamit valakinek amit nem tudok otthagyni akkor megveszek és karácsonyig elrakom. Anyagilag kevésbé fájdalmas 3 hónapra osztani.

2020. júl. 3. 21:48
 24/33 anonim ***** válasza:
77%
Én általában július - augusztus környékén kezek készülni. Júniusban is gondolok rá, de még korainak érzem
2020. júl. 4. 03:33
 25/33 anonim ***** válasza:
78%
Először általában nyár végén és az ősz kezdetén szoktam komolyabban a karácsonyra gondolni. Akkor döbbenek rá, hogy milyen gyorsan megy az idő és milyen hamar eljött az ősz. Aztán szeptember közepén/végén néhány boltban megjelennek a karácsonyi díszek- ez újabb lökést ad az ünnepek körül forgó gondolatimnak. Októberben még több üzlet kezdi el a karácsonyi készülődést, de igazán csak a Mindenszentek után indul be az ünnepi csecsebecsék árusítása. Végül november végén "élesedik" a helyzet, mert akkor kezdjük dekorálni a lakást és gondolkodni az ünnepi menüről. Ilyenkor már a legtöbb fórumon, hírportálon és a magazinokban is több helyen előkerül az advent és a karácsony, mint téma.
2020. júl. 4. 09:56
 26/33 anonim ***** válasza:
31%
Kb soha.
2020. júl. 4. 14:11
 27/33 anonim ***** válasza:
69%
Dec. közepén
2020. júl. 5. 22:36
 28/33 anonim ***** válasza:
69%
November elejétől.
2020. júl. 7. 05:12
 29/33 anonim ***** válasza:
34%

Szilveszter estéjén, háromnegyed hatkor.

De ha pont akkor pisilni kell, akkor pisilés után azonnal.

2020. júl. 8. 23:15
 30/33 anonim válasza:
77%
Hát nálunk már januárban áll a karácsonyfa általában.
2020. júl. 10. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!