Miért készülnek idén jobban az emberek a Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Attól tartanak,hogy lehet ez lesz az utolsó Karácsonyuk ?2012. dec. 5. 19:24
1/8 anonim válasza:
Minden évben ugyanígy készült mindenki, csak te most másképp látod valamiért. Lehet újabb társaságba vagy környezetbe kerültél, vagy máshova jársz vásárolni, vagy többet jársz ki az utcára.
2/8 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy kevésbé készülnének.
A karácsony meg kisbetű.
3/8 anonim válasza:
Az állitólagos világvége még karácsony ELÖTT lenne...
4/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom,de lehet az emberek arra számítanak,hogy a karácsonyt még talán megéljük.Most vettem észre ezen az oldalon is ki van rakva a mikulás sapka a fejlécbe,tavaly nem volt..
2012. dec. 5. 23:06
5/8 anonim válasza:
az hogy idén kinn van a Miki sapka az neked már rögtön Világ Vége? Persze! Neked az! Elfogyott a dilibogyó! De talán még találsz párat elgurulva
6/8 A kérdező kommentje:
Nem csak ez miatt Te szerencsétlen,hanem ez miatt is,én csak megjegyeztem.
2012. dec. 6. 18:26
7/8 anonim válasza:
Én vagyok szerencsétlen? Nem én tettem fel egy kérdést ami 485121212világvégés témát veszeget....amúgy meg ha világvége is lenne szívi akkor már nem lenne karácsony és Grincs örülhetne
8/8 A kérdező kommentje:
Annyira nem érdekel a világvége,csak erre is gondoltam,hogy ezért készülnek annyira az emberek.
2012. dec. 7. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!