Hogyan kellene készülnöm a Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Azt mondják munkatársaim, hogy jövő héten ne is menjek be dolgozni, mert sehogy sem állok a karácsonnyal. Maradjak itthon és készüljek. Ezt nem értem. Hogyan készüljek rá? A lányomnak megvettem az ajándékot, a fát felállítjuk 24-én, a kacsát megsütjük 24-én. Ennél többet kellene készülnöm?2014. dec. 11. 22:59
1/4 anonim válasza:
Díszítsd fel a házat, kívül, belül, vagy csinálj karácsonyi hangulatot, karácsonyi film nézés, békés karácsony legyen! De ne hallgass a munkatársaidra, csak ha úgy érzed hogy igazuk van. Karácsonyi zenék hallgatása, mézeskalácssütés szaloncukrok!
2/4 anonim válasza:
Sehogy nem kell készülnöd! Ha nektek így jó, akkor csináljátok így. HA más meg attól érzi jól magát, hogy jingle bellst hallgat orrvérzésig, akkor ő csinálja úgy. Szerintem se hallgass a munkatársakra, legyen minden úgy, ahogy ti a családoddal jónak érzitek.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok dekorálni. Szeretnék, de nincs hozzá érzékem és a család sem szereti.
2014. dec. 12. 17:54
4/4 anonim válasza:
Ha nem érzed szükségesnek, akkor nem kell. Az én szüleimnek sem fontos, hogy ragyogjon minden, meg amolyan csillámpóni világ legyen a házban, a gyerekeknek nálunk még fontos lesz egy darabig. Már november közepe óta számolnak vissza, itt még pattogás van, meg díszítés-tervezgetés. Nagytakarítunk, blablabla... Megjegyzem, ehhez nem kell otthon maradni, mi sem tesszük. Meló, ovi-suli van még. Néhány év, és karácsonyi őrület nálunk is a sütés és az ajándékvételben merül majd ki, szerintem nem csinálod rosszul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!