Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Nektek volt, hogy a barátotok...

Nektek volt, hogy a barátotok nem locsolt meg?

Figyelt kérdés
Hogy éreztétek akkor magatokat?

2017. ápr. 17. 15:48
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Kèpzeld nem hiszem h rossza emberek vannak, még én mondjam meg szerintem azt tudja h rosszul esik,örülhetnek h nektek jó életek van ,és szeretnék.Mettbmeg ti őrzök ilyen baromságot,hogy én szóljak.stb.Jo hogy nem meg azt veditek aki megöl egy embert.Mert itt csak a jókat kritizálják.Aki bűnt követ el azt nem
2017. ápr. 18. 03:55
 42/47 A kérdező kommentje:
Te mondasz IQ betyarnak valakit ezzel a kommentelés ,nem veszed észre milyen buta vagy .H.lye p.csa meg te vagy és ne küldjetek barom kommenteket nincs kedvem rá válaszolni .Csak téged mínősít hu.ly. ember.Hogy milyen kedves vagy másokhoz.g én v.k a h.lye p.csa mert a barátom még se locsolta védjegyek őt.Egy rendes nőt meg ítéletek el mert .Nem is ismeritek azt sem tudjátok milyen.Es engem se.Ugy hogy nem kellene még engem itt leirogatni,mert feltettem ezt a kérdést kinek képzeljétek ti egocentrikusok magatokat?
2017. ápr. 18. 04:03
 43/47 A kérdező kommentje:
Na és nem tudhatod hogy vannak e rosszabb pasik .Mert nem ismered és még te írsz ide .
2017. ápr. 18. 04:05
 44/47 A kérdező kommentje:
Persze ,én szeretem és nekem esik rosszul,mert titeket meg is locsolta a baratotok.es régen máshova is elment .Nektek hogy esne ha akit szerettek atsem menne hozzátok.es nem fordítva biztos h ti küldenének el nem h meg ő számítástechnika és én ez fordítva nem?Tudjátok egyáltalán milyen rossz érzés h szerették valakit és ő tér jonn
2017. ápr. 18. 04:22
 45/47 A kérdező kommentje:
Ha és még én vok a szemét,ő meg a jó én törődik vele de viszont még nem kapom,csinálok neki szívecskés tojást csak neki,mert szeretem.es én vok a szemét mindenek elhozott mert feltettem ezt a kérdést.De fordított esetben mindenre kilépne akadva és vérig lenne sértve ha ezt történne
2017. ápr. 18. 06:52
 46/47 anonim ***** válasza:
Sőt, a férjem sem. Semmilyen érzésem nincs ezzel kapcsolatosan, mert nem tartjuk a népi hagyományokat.
2017. ápr. 19. 10:55
 47/47 anonim ***** válasza:
Én biztos nem tennék ilyet a barátnőmmel.
2018. márc. 27. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!