Nektek volt, hogy a barátotok nem locsolt meg?
persze. Nem erőltetek rá a bnőmre olyat amit nem szeretne!
2017. ápr. 17. 16:24
22/47 A kérdező kommentje:
Senki sem az de harom es fel ev alatt tudja jol h ilyen rosszul esik es nem az elso esett hogy ilyenekkel is sirni tudnek hanyszor mondjam akkor meg el is.De amugy ezt latni kell nem eszrevenni a madikon akit szeretunk .Eszrevenni hogy valami nyomja a kislelket stb
23/47 A kérdező kommentje:
Rajtad orulj h valaszoltam te irogatsz olyanokat h mas csak nezz h ennek mi baja
Helyesírási szótárat kellett volna kérned húsvétra, hogy legalább megtanulj helyesen írni!
2017. ápr. 17. 16:27
25/47 A kérdező kommentje:
Szerintem Neked kéne bunkóságból vissza venni,és intelligenciát tanulni ,ja ha osztályozo versenyen helyesírásból bukta
Szerintem ne etessétek tovább a trollt, felesleges. Ennél már csak rosszabb lesz. :)
2017. ápr. 17. 16:38
27/47 anonim válasza:
Pedig igaza van a 69%-osnak, botrányos a helyesírásod, nincs ebben semmi bunkóság. Amúgy vicces, hogy te beszélsz intelligenciáról, aki ugye írni se tud helyesen + aki egy anonim oldalon nyavalyog és toporzekol, mert a pasija nem locsolta meg, ahelyett hogy közölnéd vele, hogy ez neked szarul esik, ugyanis ő sem gondolatolvasó!
Én barátom tegnap itt aludt, ma 1 körül ment haza és ő sem locsolt meg, nem is jött szóba, mert engem nem érdekel egy kicsit sem.. Manapság ez már nem nagy divat, de ha neked ekkora traumát okoz, akkor mond meg neki és ne itt hisztizzél!! És még ne te kérd ki magadnak!
2017. ápr. 17. 16:51
28/47 A kérdező kommentje:
Gondolkod el azon te is utolso ,hogy mit írsz,nert bagy butasagot mondtal.Itt senkinek nincs intelligenciaja es nem rossz a helyesirasom ha magyar tanar vagy akkor oszralyozz le ezek apapjan,nem itt kene iteljezni az emberek fellet.ha nem is ismersz. Örülj Neki ,hogy ott volt és ez nem nyavalygas nem hiszri.Csodalkozol.Nem elmondani kell hanem ismerni,ha valakit szeretunk.Es en nem tehetek rola hogy ilyen bitranyos eletem van.Orulj neki,hogy neked el is nent. Kivanom ,hogy csak ennyi bajod legyen hogy ott aludt es akkor minek meg te nyavajogsz.Koszonon de nem kerek velole.Ha valakit nen ismerek akkor is latom rajta ,hogy bantja valami De te utolsi ezt eszre veheted volna
Na figyelj, eletem legszarabb husvetja: haza se tudtam utazni, meg sonka sincs itthon.. :)
Bar en orulok hogy nem locsolt meg a baratom, nem tartjuk ezt a szokast.
2017. ápr. 17. 17:17
30/47 A kérdező kommentje:
Ja es kit erdekel,hogy 21szazad en regi modi lany vok,akkor mar valakit bantani kell
Kapcsolódó kérdések: