Nektek volt, hogy a barátotok nem locsolt meg?
Na, akkor én is beállok a sorban, nekem volt közületek a legrosszabb húsvétom, februárban halt meg 56 évesen daganatban anyukám, 12 évig küzdött a betegségével, apával ketten maradtunk, szóval maradjatok csak csendben.
Kérdező, fogjál már egy helyesírás szótárat és tanulmányozd, mert mondataiddal csak magadat égeted, hogy mennyire trehány vagy és ne itt picsogj, hanem húzz át a párodhoz és legyél vele, ennyire nehéz lenne felemelni a s..ggedet és áttolni a pasidhoz?
Mégis milyen helyzetbe kerültél? Leszakadt az ég, itt a világvége? Holnap belehalsz a halálos sérülésedbe, vagy mi? Mondd már el, miért olyan piszkosul nagy dolog az, hogy a párodat nem érdekli a húsvéti locsolkodás???
Itt vered a nyálad egész délután, ahelyett, hogy
a) szólnál a pasidnak, hogy mekkora egy bunkó, te locsolást vártál, fáradjon át hozzád és tegye meg
b) finom virágnyelven közölnéd a pasiddal, hogy te szegény lány el fogsz hervadni, pedig mennyire nagyon vártad a locsolókat egész nap
c) közölnéd, hogyha már ilyen közel lakik, jöjjön át, mert szeretnél vele lenni
d) felemelnéd a pici popód, és átvonulnál hozzá, majd közölnéd vele a fentiek bármelyikét.
Te magad írtad le, millió ember van, akinek a tiédnél sokkal-sokkal súlyosabb problémái vannak, szóval most már fejezd be a rinyálást, és tegyél valamit magadért. Ugyanis bármilyen hihetetlen, egyikünk sem tudja megfogni a kicsi kacsód, hogy átkísérjen nyolc házzal odébb, és a pasidat sem tudjuk odarugdosni hozzád, pedig hidd el, megtettem volna, mert borzasztó irritáló, amit itt leművelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!