Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Nektek volt, hogy a barátotok...

Nektek volt, hogy a barátotok nem locsolt meg?

Figyelt kérdés
Hogy éreztétek akkor magatokat?

2017. ápr. 17. 15:48
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Na akkor en mit szolhak,akkor te be us panaszkodj,ez legyen a legkevesebb hogy nem volt otthon sonka.Valakinek meg kenyerre sem jut,nem hogy sonkara
2017. ápr. 17. 17:20
 32/47 A kérdező kommentje:
Nekem,volt eletem legrosszabb húsvétja és ti oanaszkodtok,neg dunaltok hogy ki hogy ir neg stb.
2017. ápr. 17. 17:21
 33/47 A kérdező kommentje:
Három és fél év alatt azért már lehetne valakit ismerni.ennyire
2017. ápr. 17. 17:28
 34/47 anonim ***** válasza:

Na, akkor én is beállok a sorban, nekem volt közületek a legrosszabb húsvétom, februárban halt meg 56 évesen daganatban anyukám, 12 évig küzdött a betegségével, apával ketten maradtunk, szóval maradjatok csak csendben.

Kérdező, fogjál már egy helyesírás szótárat és tanulmányozd, mert mondataiddal csak magadat égeted, hogy mennyire trehány vagy és ne itt picsogj, hanem húzz át a párodhoz és legyél vele, ennyire nehéz lenne felemelni a s..ggedet és áttolni a pasidhoz?

2017. ápr. 17. 17:38
 35/47 anonim ***** válasza:
Mekkora hulye vagy te kerdezo...
2017. ápr. 17. 17:56
 36/47 A kérdező kommentje:
Normalis vagy ?nezd mar mit irtal ,menjek at meg en vok a hulye ez regen mar nem a 21 szazad ez nem arrol szol te barom ha te is ilyen helyzetbe kerulni akkor nem itt osztanad a hulye eszedet
2017. ápr. 17. 20:00
 37/47 A kérdező kommentje:
Őrulj .hogy nem kell fellzened ilyen kerdest
2017. ápr. 17. 20:01
 38/47 anonim ***** válasza:
Csoda, hogy még melletted van a barátod...
2017. ápr. 17. 20:16
 39/47 anonim ***** válasza:
71%

Mégis milyen helyzetbe kerültél? Leszakadt az ég, itt a világvége? Holnap belehalsz a halálos sérülésedbe, vagy mi? Mondd már el, miért olyan piszkosul nagy dolog az, hogy a párodat nem érdekli a húsvéti locsolkodás???

Itt vered a nyálad egész délután, ahelyett, hogy

a) szólnál a pasidnak, hogy mekkora egy bunkó, te locsolást vártál, fáradjon át hozzád és tegye meg

b) finom virágnyelven közölnéd a pasiddal, hogy te szegény lány el fogsz hervadni, pedig mennyire nagyon vártad a locsolókat egész nap

c) közölnéd, hogyha már ilyen közel lakik, jöjjön át, mert szeretnél vele lenni

d) felemelnéd a pici popód, és átvonulnál hozzá, majd közölnéd vele a fentiek bármelyikét.

Te magad írtad le, millió ember van, akinek a tiédnél sokkal-sokkal súlyosabb problémái vannak, szóval most már fejezd be a rinyálást, és tegyél valamit magadért. Ugyanis bármilyen hihetetlen, egyikünk sem tudja megfogni a kicsi kacsód, hogy átkísérjen nyolc házzal odébb, és a pasidat sem tudjuk odarugdosni hozzád, pedig hidd el, megtettem volna, mert borzasztó irritáló, amit itt leművelsz.

2017. ápr. 17. 22:12
 40/47 A kérdező kommentje:
Ti vagytok iritaloak hogy ilyen kommentekkel jotok,én rendes nő vok,a barátomat sem ismeritek aztán lehet ő a legnagyobb hibás,és még hónapra sem vett semmit nem hiszem más meglocsoljuk a barátnőjét ha szereti a kocsikat ha nem
2017. ápr. 18. 03:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!