Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Nektek volt, hogy a barátotok...

Nektek volt, hogy a barátotok nem locsolt meg?

Figyelt kérdés
Hogy éreztétek akkor magatokat?

2017. ápr. 17. 15:48
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

ööö.. elmondtad neki az érzéseidet ezzel kapcsolatban, vagy csak itt rinyálsz nekünk?

az én barátom se locsolt meg, és? nagyon jól tudja, hogy utálom ezeket a pacsuli sz..r kölniket. (mi is 200 km-es távkapcsiban vagyunk már 4 éve) max meglepjük egymást egy picike kis aprósággal.

apukám is csak a saját parfümömmel locsol meg.

2017. ápr. 17. 16:10
 12/47 A kérdező kommentje:
Nem ,az érdekel hogy ki locsolt meg,engem hanem az hogy ő nem jőtt.Ez nem sziv fajdalom.es meg en irjam meg ,gondolkodj már el
2017. ápr. 17. 16:11
 13/47 anonim ***** válasza:
68%

ui.: ezen a kulcsszón azért kiakadtam :D

"ennyit ér valaki"

figy, 21 század, ma már nem divat a locsolkodás, a legtöbben kirándulni mennek inkább

2017. ápr. 17. 16:12
 14/47 anonim válasza:
Engem sem locsolt meg a barátom, kicsit nekem is rosszul esik, mert anyukáját viszont meglocsolta, de nem érzem akkora nagy "szívfájdalomnak", hogy megemlítsem neki.
2017. ápr. 17. 16:12
 15/47 A kérdező kommentje:
Őrulj nekei hogy ilyen apukad is van,de ezt miert en mondjam el gondolkodj el magadnak
2017. ápr. 17. 16:13
 16/47 A kérdező kommentje:
Mert te fiatal vagy,figyi minden ember mas ,vannak erzekeny lelkek is
2017. ápr. 17. 16:14
 17/47 anonim ***** válasza:

"de ezt miert en mondjam el gondolkodj el magadnak"

b+, azért, mert a párkapcsolat egyik legfontosabb eszköze a KOMMUNIKÁCIÓ!!

ha vele nem közlöd, hogy problémád van valamivel, akkor ő honnan a francból jöjjön rá, hogy neked bajod van? azt hiszed, hogy a pasik gondolatolvasók?

neked se lesz hosszú életű kapcsolatod, már előre látom

2017. ápr. 17. 16:16
 18/47 anonim válasza:
Érzelmi intelligencia ftw :D
2017. ápr. 17. 16:21
 19/47 anonim ***** válasza:

Drága, attól, hogy privátban beszólogatsz, még nem lesz igazad. Ha azt szeretnéd, hogy meglocsoljon, mondd el neki, ennyi. A pasik sem gondolatolvasók.

Ha meg jól esik, hogy szenvedhetsz, akkor hajrá, csak ne rajtunk töltsd ki.

2017. ápr. 17. 16:22
 20/47 A kérdező kommentje:
Másokbak még az is baj hogy meglicsoltak pedig jo eletuk van es csak itt panaszkodnak jaj de budos,hat kivanom hogy csak ennyi problematok legyen mindig
2017. ápr. 17. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!