Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket meg szokott dicsérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket meg szokott dicsérni a párotok / barátotok / barátnőtök?

Figyelt kérdés

Nekem olyan jól esne néha, ha magától mondaná, hogy milyen csinos, vagy szép vagyok, de mindig úgy kérdezek rá, hogy szerinte hogy áll rajtam ez vagy az.

Tegnap este volt például a szalagavatóm és egy tényleg szép, ízléses fekete ruhát viseltem a bálban és csak annyit tudott megjegyezni, hogy túl erős a rúzsom. Amikor meg megkérdeztem, hogy szerinte milyen a szettem, megvonta a vállát és annyit mondott, hogy jó, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Én alapvetően nem gondolom, hogy csúnya volnék, de jól esne néha az elismerő szó, attól aki a legfontosabb számomra. Természetesen mindezt már elmondtam neki, sírtam is, hogy ő biztos rusnyának tart, de azóta sincs semmi változás.

Ezenkívül kíváncsi vagyok, hogy más pároknál ez hogy, milyen gyakorisággal fordul elő.

2017. febr. 12. 20:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Minden nap meg szokott, akkor is, ha epp itthon vagyunk egesz nap es nincs rajtam semmi extra.
2017. febr. 12. 20:31
 2/17 anonim ***** válasza:
8%

Megvonta a vállát, mert a világ legtermészetesebb dolga, hogy az ő csaja (te vagy az) jó. Azzal van problémád, hogy nem tudsz tőle talpnyalást kizsarolni.

30/f

2017. febr. 12. 20:32
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
Kb orankent
2017. febr. 12. 20:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
3as. Most jöttél a "kényszerkapcsolatos" kérdésröl mi ? :D
2017. febr. 12. 20:35
 5/17 anonim ***** válasza:
81%
Hogy is fogalmazzak szépen? Kifogott halnak tekint, úgy gondolja minek bókolnia ha már megkapott?
2017. febr. 12. 20:37
 6/17 Haku-sama ***** válasza:

Nem írtam oda, feleslegesnek tartom. De tényleg vannak kényszerkapcsolatok. Egyik régi osztálytársam például azt mondta a csajáról nekem, hogy "középszint, felső kategória". Most erre mit lehet mondani? :D

Azt, hogy nem volt az esete a csaj, ha tehette volna bizonyára mással jött volna össze...

2017. febr. 12. 20:37
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Mindig megdicsér, ha valami szép rajtam, de azt is megmondja, ha valami előnytelen, ebből tudom, hogy figyel rám és őszinte.
2017. febr. 12. 20:40
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
Engem akkor dícsér, ha lepisálom az ülőkét. De akkor anyámat is :D
2017. febr. 12. 20:40
 9/17 anonim ***** válasza:
XD
2017. febr. 12. 20:44
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon gyakran dícséri a külsőmet (pedig nem vagyok egy szépség) és a belsőmet is.

Nem akarlak elszomorítani, de a barátod egyáltalán nem értékel, vagy tisztel téged

2017. febr. 12. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!