Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok ti lemondanátok egy bulit a barátotok/barátnőtök kedvéért? Esetleg abba is hagynátok a bulizást?
Természetesen, ez nem is kérdés. :) Ha van egy barátnőm, akkor magától értetődő, hogy ő dönti el mit csináljak és mikor, ő osztja be az időmet. Ez így normális. :)
23/F
Attól függ, mit szeretne. Ha tud jobb programot... :)
De persze ha van valami baj van, akkor nyilván azonnal mennék.
Nem szeretek bulizni én sem, de most tegyük fel, hogy a számomra átfordított megfelelőjéről van szó- mi a lányokkal csak összejövünk valamelyikünknél esetleg beülünk egy kávézóba és napestig csacsogunk.
Erről nem hiszem, hogy lemondanék a párom kedvéért. Ha egy konkrét indoka van és konkrét alternatívát javasol (pl már beszerveztünk arra a hétvégére egy kirándulást, akkor azt mondom, hogy oké, máskor megyünk a lányokkal dumálni, vagy ha neki van szüksége segítségre mert mittudomén, eltört a lába és a wc-ig el kell támogatni vagy valami), akkor az más, de ha csak annyit mond, hogy nem szeretné, hogy menjek, mert "csak", sőt mi több, elvárná, hogy a kedvéért teljes egészében lemondjak ezekről a kis szabad estéimről, akkor nem engednék neki. Ha esetleg netalántán a lányokkal éppen bulizni/táncolni támad kedvünk, akkor sem azért megyünk, hogy pasizzunk, a féltékenység tehát nem indokolt, egyébként meg a barátaimtól eltiltani nagyon csúnya dolog lenne, nem is hagynám magam. Inkább őt meneszteném, ha ennyire nem képes elfogadni, hogy tőle különálló lényként szeretnék létezni a kapcsolaton belül továbbra is. Oké, mi mondjuk együtt élünk és nagyjából félévente találkozom a barátnőimmel, szóval nem hiszem, hogy releváns a helyzet.
De ha az a típusú lány lennék, aki minden hétvégén partiból partiba ugrál és él bele a világba, akkor szerintem hajlamos lennék a kompromisszumra- de teljesen lemondani akkor sem mondanék le róla (szerintem). Mérsékelni lehet, de teljesen abbahagyni minek? Besavanyodott öregasszony legyen 30 éves koromra? Ne már. Szóval nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!