Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket meg szokott dicsérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket meg szokott dicsérni a párotok / barátotok / barátnőtök?

Figyelt kérdés

Nekem olyan jól esne néha, ha magától mondaná, hogy milyen csinos, vagy szép vagyok, de mindig úgy kérdezek rá, hogy szerinte hogy áll rajtam ez vagy az.

Tegnap este volt például a szalagavatóm és egy tényleg szép, ízléses fekete ruhát viseltem a bálban és csak annyit tudott megjegyezni, hogy túl erős a rúzsom. Amikor meg megkérdeztem, hogy szerinte milyen a szettem, megvonta a vállát és annyit mondott, hogy jó, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Én alapvetően nem gondolom, hogy csúnya volnék, de jól esne néha az elismerő szó, attól aki a legfontosabb számomra. Természetesen mindezt már elmondtam neki, sírtam is, hogy ő biztos rusnyának tart, de azóta sincs semmi változás.

Ezenkívül kíváncsi vagyok, hogy más pároknál ez hogy, milyen gyakorisággal fordul elő.

2017. febr. 12. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem, ettől még nem biztos, hogy rusnyának tart.

Amúgy te szoktad őt dicsérni?

2017. febr. 12. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem biztos, hogy rusnyának tart, lehet, hogy csak nem érzi, hogy ki kéne fejeznie.

Az én barátom szinte mindig megdicsér, amikor találkozunk.

2017. febr. 12. 21:00
 13/17 anonim ***** válasza:
engem szokott dicsérni, és én is őt.
2017. febr. 12. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
12est miért pontoztátok le ?
2017. febr. 12. 21:09
 15/17 A kérdező kommentje:

Ja nem, nem olvastam korábbi kérdéseket mostanában, de egyébként nem kényszerből vagyunk együtt, félreértés ne essék :D

Szeretem őt tiszta szívemből és természetesen megszoktam dic

2017. febr. 12. 21:52
 16/17 A kérdező kommentje:

Szóval: én meg szoktam dicsérni őt, akár belső, akár külső dolgáért, bármi apróságért, amivel boldoggá tesz.

És nem talpnyalót szeretnék faragni belőle, ahogy azt valaki említette, hanem számomra fontos a pozitív visszajelzés tőle.

2017. febr. 12. 21:57
 17/17 Haku-sama ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy kényszerből vagytok együtt, hanem, hogy ő van veled amiatt, mert nem talált magának egy olyan csajt, aki igazán tetszene neki, és akit tudna dicsérni...
2017. febr. 12. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!