Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Pánikrohamot kaptam a húsvéttó...

Pánikrohamot kaptam a húsvéttól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nálunk az a "szokás", hogy reggel 6-7 fele bejönnek a "férfiak" szódásüveggel és "meglocsolnak".

Utálom, gyűlölöm, nincsenek kifejezések amivel illetni tudom. Nem hiszem hogy gyűlölök valamit is jobban, mint a húsvétot. Megalázó, röhögnek rajtam, vizes leszek, fel is keltenek, berekedek a következő napra.

Nincs kulcs az ajtómra, eltorlaszolni nem tudom, és meg sem tudom értetni magam velük. Már próbáltam.

Nem tudom mit tegyek. Tudom hogy ne legyen nagyobb problémám ettől, de már elég ciki hogy 4 zsepit telesírtam itt a gép előtt :')

2015. ápr. 5. 22:00
 1/8 anonim válasza:
Eressz rájuk egy Rottweiler-t :)
2015. ápr. 5. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Virrassz ma este és ha jönnek leönteni szintén öntsd le őket ;) Jó kis meglepetés lesz
2015. ápr. 5. 22:57
 3/8 szántóvető ***** válasza:
hülye vagy.örömet szerzel a pasiknak te meg magadat sajnáltatod.hideg vizet minden lányra!
2015. ápr. 5. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt megteheted, hogy hajnal 5 óra tájban felkelsz (most lefekszel aludni) és valami "meglepivel" várod őket (pl te is bekészítesz magad mellé egy szódásszifont, úgy teszel mintha aludnál, de amikor belépnek az ajtón rájuk küldöd a szódát. És lehet egy nagyot szóda-csatázni. :) Így sokkal élvezetesebb, legalább vissza is kapják.
2015. ápr. 5. 23:11
 5/8 anonim válasza:
Kelj fel korábban és menj el otthonról.
2015. ápr. 5. 23:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Arra sincs kedvem hogy éljek a mai nap, nemhogy még poénkodjak...
2015. ápr. 6. 08:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Szántóvető, látszik hogy fiú vagy. Milyen primitív :') Kérlek legyél el húsvét alkalmából de ne b*szogass van elég bajom.
2015. ápr. 6. 08:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Túlélted?
2015. ápr. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!