Mit csináljak ha pánikrohamot kapok dolgozatírás közben?
Ma akövetkező történt:
Fel kellett olvasni egy szöveget magyar órán. Eddig is izgultam ilyenek előtt, de semmi baj sem volt. Ma ahogy a mellettem ülőre ért a sor, bevert a szívem, és azt éreztem, ki fog ugrani. Nagy levegőket vettem, és próbáltam megnyugodni. Amint rám ért a sor, úgy éreztem, hogy elszakadok a világtól, nem vagyok önmagam, a szívem úgy dübörgött, hogy azt hittem kiszakad a helyéről, alig tudtam olvasni. A barátnőm is észre vette, hogy fura vagyok.
Múltkor pedig dolgozatot írtunk(matek verseny). 2 órás volt, de olyan rosszul éreztem magam a scendben, hogy megint azt éreztem, nem vagyok önmagam, és kiszakadok a világból, így végigtippeltem, beadtam és kijöttem a teremből.
Ha barátok mellett ülök, és úgy írok dolgozatot, nincsen baj. De ha olyan közelében akit nem ismerek, vagy nem áll hozzám közel...
És a probléma a következő: Holnap írunk próbaérettségit, három órásat. Már most annyira rosszul vagyok, hogy folyik rólam a víz. Hiába nyugtatom magamat. Egyszer csináltam egy előrehozott érettségit, és a pánik miatt kihagytam egy feladatot, és kiesett az emlékezetemből. Egyszerűen rettegek. Akárhogy nyugtatom magam, nem tudok visszajönni a normál állapotba. A haskorgásomtól félek a legjobban( a beleim korognak). Nagyon rosszul vagyok, ls nem tudom mit tegyek. Volt már valaki ilyen helyzetben? (muszáj megírnom, mert 6 jegyet ér...és igen, kiírtam már egy kérdést, de nem nagyon jöttek rá válaszok).
PSzichiáterhez is jártam, mert mástól is kaptam rohamokat, de ez holnap lesz, és muszáj megoldanom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!